طرز تهیه سوشی موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوشی موز
سوشی موز یک میان وعده خوشمزه و ساده و پر خاصیت است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و در میان افراد مختلف و به خصوص کودکان طرفداران زیادی دارد، سوشی موز را میتوانید به عنوان یک صبحانه مقوی سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوشی موز در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نان لواش | ۱ عدد |
موز | ۱ عدد |
شکلات صبحانه | ۳ قاشق غذا خوری |
کره بادام زمینی یا کرم بیسکوئیت | ۱ قاشق غذا خوری |
گرانولا یا فندق خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سوشی موز
مرحله اول
ابتدا یک نان لواش تازه و نرم را به شکل مستطیلی در ابعاد ۲۰ در ۳۰ برش بزنید و روی یک سطح صاف قرار دهید، میتوانید از نان لواش نرم که در سوپر مارکتها وجود دارد استفاده کنید، دقت کنید که نان خیلی خشک و یا خیلی خمیر نباشد.
مرحله دوم
سپس به دلخواه مقداری شکلات صبحانه یا نوتلا روی سطح نان لواش بریزید و کامل با ته قاشق شکلات را روی نان پخش کنید تا همه قسمتهای نان لواش را بپوشاند، مراقب باشید که نان سوراخ نشود چون شکلات بیرون میریزد و ظاهر آن خراب میشود.
مرحله سوم
سپس یک موز را پوست بگیرید و به شکل درسته روی نان لواش قرار دهید و بعد نان را اطراف موز بپیچید و رول کنید و کمی محکم کنید سپس با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان مقداری کره بادام زمینی روی سطح رول موز بریزید و پخش کنید.
مرحله چهارم
اگر کره بادام زمینی دوست ندارید میتوانید از شکلات صبحانه یا خامه صبحانه استفاده کنید و روی سطح رول موز را کامل بپوشانید، بعد یک بسته گرانولا را باز کنید و روی سطح رول نان بپاشید و پخش کنید تا همه قسمتهای نان پر شود.
مرحله پنجم
اگر گرانولا در دسترس نبود و یا به دلیل علاقه خودتان میتوانید مقداری مغز فندق، یا مغز گردو، مغز پسته و مغز بادام را با چاقو خرد کنید و یا ترکیبی از چند مغز آجیل را روی سطح رول بریزید و پخش کنید تا همه قسمتهای نان را بپوشاند.
مرحله ششم
سپس رول موز را داخل یخچال قرار دهید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت اجازه دهید تا شکلات صبحانه و کره بادام زمینی کاملا به خورد موز و نان بروند و طعم آنها با هم ترکیب شود، اگر عجله داشتید میتوانید رول موز را فقط ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه رول موز را از یخچال بیرون آوردید با یک چاقوی تیز رول موز را در اندازههای دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و با کمی عسل یا شکلات صبحانه تزئین کنید و در اطراف ظرف مقداری سس کارامل بریزید و فرم دهید.
- منبع :
- neda_cookingg