طرز تهیه ته چین هویج پلو مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ته چین هویج پلو
ته چین هویج پلو یکی از انواع تهچینهای خوشمزه و با عطر و طعم بینظیر است که به روشهای مختلف و با مواد متنوع و راحت و سریع درست میشود و به عنوان یک غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین هویج پلو در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
هویج | ۳۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | به مقدار لازم |
زرشک | ۲ قاشق غذا خوری |
خلال پسته | به مقدار لازم |
زعفران دمکرده | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
سینه مرغ نواری | ۱ عدد |
مواد لازم برای مواد ته چین | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دمکرده غلیظ | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین هویج پلو
مرحله اول
برای تهیه ته چین هویج پلو ابتدا هویجها را پوست بگیرید و بشورید و با رنده درشت رنده کنید و سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس هویجها را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا اب آنها جمع شود و طلایی رنگ شوند.
مرحله دوم
سپس یک لیمو ترش تازه را بشورید و برش دهید و آب آن را بگیرید و روی هویجها بریزید، بعد مقداری زعفران را که از قبل دمکردهاید و غلیظ شده است به هویجها اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران به خورد هویجها برود.
مرحله سوم
حالا با توجه به ذائقه خودتان مقداری خلال پسته هم اضافه کنید و کمی تفت دهید و کنار بگذارید، سپس پیاز را خلالی خرد کنید و در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شوند.
مرحله چهارم
سپس سینه مرغ را که نواری و نازک برش دادهاید و خرد کردهاید به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را روی مرغها بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود و رنگ زردچوبه باز شود.
مرحله پنجم
بعد، مقداری زعفران دمکرده غلیظ را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران در مواد پخش شود، سپس زرشک را روی آنها بریزید و کمی تفت دهید و بعد هویجها را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم
سپس در یک قابلمه مقداری آب جوش بریزید و برنج را که از چند ساعت قبل خیس خورده است، در قابلمه بریزید و کمی نمک و مقداری روغن به آب جوش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا برنجها به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بجوشند.
مرحله هفتم
وقتی برنجها کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید، سپس برای درست کردن مواد تهچین یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکست شود.
مرحله هشتم
بعد مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا دم بکشد و غلیظ شود، سپس زعفران دمکرده را به تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید، بعد با توجه به ذائقه خودتان کمی گلاب را هم بریزید.
مرحله نهم
سپس ماست را که به دمای محیط رسیده به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود، بعد تقریبا یک سوم برنج را به مواد ته چین اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد برنجها برود.
مرحله دهم
بعد کف و اطراف یک قابلمه را با کره چرب کنید و برنج مخلوط با مواد ته چین را در کف قابلمه بریزد و سطح آن را صاف کنید و سپس از مخلوط مواد هویج و مرغ روی برنج بریزید و پخش کنید، دقت کنید که مواد را طوری بریزید که به دیواره نچسبند.
مرحله یازدهم
سپس برنج سفید را روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید و بعد کمی زعفران دمکرده غلیظ را هم روی برنج بریزید و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج خوب دم بکشد و عطر مواد در آن پخش شود.
مرحله دوازدهم
بعد از اینکه ته چین هویج پلو خوب پخته شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب برگردانید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود و سپس روی برنج را با مقداری خلال پسته، خلال بادام و زرشک تفت داده شده و چند برگ نعناع تزئین کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی جوان پسند؛ همیشه با این مدل شیک و متفاوت به نظر برس!
- تم تولد دخترونه لاکچری؛ ۱۵ ایده جذاب برای خلق جشنی رؤیایی
- کیف مجلسی خاص و یونیک؛ انتخابی که استایلت رو به کلی تغییر میده!
- پیراهن بلند فلاور زنانه؛ ۱۵ مدل شیک برای استایل روزمره در فصل بهار
- “۱۵ مدل مانتو شیک باکلاس جدید؛ ست کردنش خیلی راحتتر از چیزی که فکر کنی”
- منبع :
- parisa_foodi