طرز تهیه پلو شاه عباسی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پلو شاه عباسی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پلو شاه عباسی پلو شاه عباسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اسم دیگر آن قیمه لاپلو …

طرز تهیه ته چین مرغ ساده

طرز تهیه ته چین مرغ ساده طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر در قابلمه طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ ساده برای دو نفر طرز تهیه ته چین مرغ برای 6 نفر در قابلمه طرز تهیه ته چین مرغ برای 10 نفر طرز تهیه ته چین ساده طرز تهیه ته چین مرغ با شکر

ته چین یک ته دیگ مخلوط برنجی است که از ماست و زعفران و تخم مرغ در آن استفاده شده است. ته چین یک غذای مجلسی است که در کنار برنج و غذاهای دیگر سرو می شود. ته چین کف قابلمه روی گاز تهیه می شود اما می توان داخل قالب های یک نفره و در فر نیز آن ها را پخت و به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن های تولد تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مَگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهمقداری
زرشکنصف پیمانه
زرده تخم مرغ۱ عدد
ماست چکیده یا پرچرب۱ پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله ششم

در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم.پس از اینکه کمی که حرارت دید، زیر آن را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

مرحله هفتم

سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.

مرحله نهم

لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.