طرز تهیه املت گوجه فرنگی ساده جنگلی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه املت گوجه فرنگی ساده
املت گوجه فرنگی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت گوجه فرنگی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۶ عدد درشت |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ½ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت گوجه فرنگی ساده
مرحله اول
برای تهیه املت گوجه فرنگی ساده و خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را چند دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم. پس از گذشت ۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را آبکشی کرده و پوست شان را به راحتی جدا می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را داخل تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه عطر ادویه ها خارج شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه رب به طور کامل سرخ شد، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا فلفل دلمه ای را به هم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوجه فرنگی با آب خودش بپزد و آب درون تابه به طور کامل کشیده شود.
مرحله ششم
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، مقداری روغن اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن مواد می کنیم تا به صورت کاملا سرخ شوند و به روغن بیفتند. پس از اینکه مواد به روغن افتادند، تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مواد را به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه تخم مرغ ها پختند و املت به روغن افتاد، آنرا درون ظرف دلخواه می کشیم و به همراه نان بربری (آموزش طرز تهیه نان بربری) سرو می کنیم.
- منبع :
- tastershayan