طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی کلوچه کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی ها ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه نان بربری

 طرز تهیه نان بربری سنتی طرز تهیه نان بربری بازاری طرز تهیه نان بربری روغنی طرز تهیه نان بربری با تنور گازی طرز تهیه نان بربری دونفره طرز تهیه نان بربری بدون فر طرز تهیه نان بربری جوادجوادی طرز تهیه نان بربری در توستر

امروز با آموزش یکی از معروف ترین نان های ایرانی در خدمت شما هستیم، نان بربری از پر مصرف ترین نان های ایرانی محسوب می شود. اصالت این نان خوشمزه و پر طرفدار متعلق به یکی از ایل های کشور افغانستان امروزی می باشد. برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه نان بربری خوشمزه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم نان بربری
آرد گندم۲ لیوان
پودر خمیر مایه فورییک قاشق غذاخوری
نمکنوک قاشق
آبیک سوم لیوان
آب ولرم (برای به عمل اومدن)به مقدار لازم
خمیرمایهنصف لیوان
شکرنصف قاشق غذاخوری
روغن۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال نان
کنجدبه مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
زرده تخم ­مرغبه مقدار لازم
شیربه مقدار لازم

طرز تهیه نان بربری

مرحله اول

برای تهیه نان بربری خانگی خوشمزه به روش نانوایی در مرحله اول ابتدا می­بایست، دو لیوان آرد گندم را در کاسه ­ای ریخته و نصف قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه نمایید. پودر خمیرمایه فوری را به آن افزوده و روی مواد را بپوشانید.

مرحله دوم

در این مرحله، آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا به عمل آید. دقت داشته باشید این مرحله ابتدایی برای تست سالم بودن پودر خمیرمایه می­باشد. درصورتی که پودر خمیرمایه پس از مخلوط شدن با آب پف نکند، نباید از آن برای تهیه نان استفاده کنید.

مرحله سوم

در مرحله سوم، پس از اینکه خمیرمایه پف کرد و به حالت اسفنجی درآمد، آن را به ظرفی دیگر منتقل نمایید. مقداری روغن و آب را به همراه نمک درون ظرف ریخته و کمی هم بزنید. سپس آرد را به صورت تدریجی و مرحله به مرحله به مواد می افزاییم.

مرحله چهارم

و به کمک دست یا همزن آن را خوب با یکدیگر مخلوط نمایید. پس از اینکه مواد خمیر را با یکدیگر به خوبی مخلوط کردید، خمیر بایستی به بافت لطیفی برسد. سپس سطح کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

مرحله پنجم

دقت داشته باشید اگر پس از ورز دادن، خمیر به دست چسبید با اضافه کردن مقدار بیشتری آرد، این مشکل حل خواهد شددر این مرحله، خمیر را پس از ورزدادن، داخل ظرفی درب دار قرار داده و آن را به مدت یک ساعت در محلی مناسب قرار دهید تا خوب استراحت کند.

مرحله ششم

پس از اینکه خمیر مقداری پف کرد، آن را از ظرف درآورده و به دو قسمت تقسیم نمایید. سپس آن را مقداری ورز دهید و به کمک وردنه خمیر را خوب روی سطح کار خودتان پهن نمایید. به کمک یک چاقو روی خمیر را شکل داده و مقداری کنجد و سیاه دانه روی آن بپاشید.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی زرده تخم­ مرغ و شیر را روی نان مالیده و در نهایت آن را در فر از قبل داغ شده، با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از ۱۵ دقیقه، نان بربری خوشمزه شما آماده است، می­توانید آن را به همراه خانواده میل نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.