مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوای لبو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای لبو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای لبو حلوای لبو یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بسیار خوشرنگ و جذاب است، برای مشاهده …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی به روش مجلسی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی به روش مجلسی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی سالاد لوبیا چیتی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مقوی است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می …

طرز تهیه کیک مرغ ساده

طرز تهیه کیک مرغ ساده با نان تست طرز تهیه کیک مرغ ساده طرز تهیه کیک مرغ برای ۸ نفر طرز تهیه کیک مرغ مجلسی طرز تهیه کیک مرغ برای 20 نفر

کیک مرغ از کیک های خوشمزه بین المللی است که طعمی بسیار جذاب دارد و معمولا به صورت سرد سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
نان تست۱ بسته
سینه مرغ۲ عدد
سس مایونز۱ لیوان
ماست چکیده½ لیوان
گردوی خرد شده۱ لیوان
پیازچه۱ دسته بزرگ
جعفری۱ دسته متوسط
خیار شور½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کیک مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیازچه و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم کوب شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خیارشور (آموزش درست کردن خیار شور در خانه) را هم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را با قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و بافت شان یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله حاشیه های خشک نان های تست را جدا کرده، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه کف ظرف را با یک لایه نان تست می پوشانیم، سپس یک لایه از مواد روی نان تست می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله ششم

حالا مجددا یک لایه نان تست قرار می دهیم و این مراحل را به ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شوند. لایه آخر را با باقیمانده مواد می پوشانیم و با لیسک یا چاقو مواد را مانند خامه کشی به صورت یکدست روی کیک می مالیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد جذب نان تست شوند. پس از گذشت این زمان کیک را از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود تزیین می کنیم.

مرحله هشتم

برای تزیین کیک مرغ می توانیم از انواع مواد و سبزیجات استفاده کنیم. ما در این دستور برای تزیین کیک از هویج رنده شده، کنسرو ذرت، خیارشور حلقه ای، تربچه، جعفری، گوجه گیلاسی و گردوی خرد شده استفاده کردیم.

4.5/5 - (2 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.