طرز تهیه پامادور قاتق

طرز تهیه پامادور قاتق طرز تهیه پامادور به شیوه رستوران پامادور به ترکی پامادور خورشت چیست پامادور چیست ریشه کلمه پامادور

پامادور قاتوق یا خورش گوجه گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود این غذای خوش طعم در بین افراد مختلف و به خصوص ساکنین شمال کشور طرفداران زیادی دارد و بسیار مقوی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پامادور قاتق در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گوجه۵ عدد
سیر۶ حبه
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه پامادور قاتق

مرحله اول

ابتدا گوجه‌ها را تمیز بشورید سپس داخل یک ظرف قرار دهید و مقداری آب جوش روی آن‌ها بگیرید تا به راحتی پوست آن‌ها کنده شود بعد از آن پوست گوجه‌ها را بگیرید حالا گوجه‌ها را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و آن‌ها را کاملاً پوره و له کنید.

مرحله دوم

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و داخل هاون بریزید بعد کمی زردچوبه به سیرها اضافه کنید و آن‌ها را کاملا له و پوره کنید تا رنگ زردچوبه باز شود و کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله سوم

بعد از این که روغن داغ شد سیرهای له شده را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر سیرها آزاد شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه را هم به مخلوط مواد اضافه کنید بعد هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و فلفل سیاه کاملاً به خورد سیرها برود.

مرحله چهارم

سپس گوجه‌های پوره شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود و رنگ آن‌ها کمی تغییر کند حالا یک حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

مرحله پنجم

بعد سیرهای رنده شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر آن‌ها پخش شود و کمی سبک شوند سپس مقداری زردچوبه به سیرها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود حالا تخم مرغ‌ها را به سیر اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.

مرحله ششم

تخم مرغ‌ها را با سیرها کاملاً مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند و بافت آن شبیه خرده نان شود، وقتی که تخم مرغ‌ها عطر و طعم سیرها را به خود گرفتند، آن‌ها را به مخلوط گوجه‌های پوره شده اضافه کنید و روی سطح گوجه‌ها بریزید.

مرحله هفتم

سپس پامادور قاتق را در ظرف مناسب بریزید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و این غذای خوش طعم را همراه با برنج زعفرانی و ماهی سرخ کرده، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 مهر 1402
Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.