طرز تهیه پامادور قاتق، خورش ساده و خوشمزه رشتی!
طرز تهیه پامادور قاتق
پامادور قاتوق یا خورش گوجه گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود این غذای خوش طعم در بین افراد مختلف و به خصوص ساکنین شمال کشور طرفداران زیادی دارد و بسیار مقوی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پامادور قاتق در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوجه | ۵ عدد |
سیر | ۶ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پامادور قاتق
مرحله اول
ابتدا گوجهها را تمیز بشورید سپس داخل یک ظرف قرار دهید و مقداری آب جوش روی آنها بگیرید تا به راحتی پوست آنها کنده شود بعد از آن پوست گوجهها را بگیرید حالا گوجهها را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و آنها را کاملاً پوره و له کنید.
مرحله دوم
سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و داخل هاون بریزید بعد کمی زردچوبه به سیرها اضافه کنید و آنها را کاملا له و پوره کنید تا رنگ زردچوبه باز شود و کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله سوم
بعد از این که روغن داغ شد سیرهای له شده را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر سیرها آزاد شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه را هم به مخلوط مواد اضافه کنید بعد هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و فلفل سیاه کاملاً به خورد سیرها برود.
مرحله چهارم
سپس گوجههای پوره شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود و رنگ آنها کمی تغییر کند حالا یک حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
مرحله پنجم
بعد سیرهای رنده شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر آنها پخش شود و کمی سبک شوند سپس مقداری زردچوبه به سیرها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود حالا تخم مرغها را به سیر اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.
مرحله ششم
تخم مرغها را با سیرها کاملاً مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغها پخته شوند و بافت آن شبیه خرده نان شود، وقتی که تخم مرغها عطر و طعم سیرها را به خود گرفتند، آنها را به مخلوط گوجههای پوره شده اضافه کنید و روی سطح گوجهها بریزید.
مرحله هفتم
سپس پامادور قاتق را در ظرف مناسب بریزید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و این غذای خوش طعم را همراه با برنج زعفرانی و ماهی سرخ کرده، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
- منبع :
- mrchef.iran