طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …
طرز تهیه سوپ شیر رستورانی و مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوپ شیر رستورانی سوپ شیر یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می …
طرز تهیه بورک پنیر و جعفری ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک پنیر و جعفری بورک پنیر و جعفری یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی …
طرز تهیه چیپس سیب زمینی
چیپس سیب زمینی یکی از انواع خوراکی های پر طرفدار بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم چیپس | |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
بکینک پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
آب و یخ | به مقدار کافی |
طرز تهیه چیپس سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه چیپس سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به وسیله یک کارد تیز یا پوست کن سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای یکدست خرد می کنیم و درون آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی های ورقه ای را با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته اضافی شان به طور کامل از بین برود. در ادامه داخل یک کاسه مناسب و جادار چند لیوان آب با مقداری یخ می ریزیم.
مرحله سوم
حالا نمک را به همراه بکینگ پودر و سرکه سفید داخل کاسه حاوی آب یخ می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا درون آب حل شوند. توجه داشته باشید که سرکه سفید باعث تردتر شدن و سفید تر شدن رنگ چیپس می شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی های ورقه ای را به کاسه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت درون آب استراحت کنند. پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که نباید روی سیب زمینی ها آب بگیریم. در ادامه سیب زمینی های ورقه ای را روی یک دستمال تمیز پهن می کنیم تا به طور کامل خشک شوند، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا به اندازه ای روغن سرخ کردنی اضافه می کنیم که چیپس ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند. در ادامه صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم طلایی شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله چیپس های سرخ شده را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای یا درون توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت چیپس ها را به همراه سس کچاپ (آموزش درست کردن سس کچاپ) سرو می کنیم.
- منبع :
- parvaneh.farshadfar