طرز تهیه دسر پارافه موز، دسری شیک و جدید برای مهمانی!
طرز تهیه دسر پارافه موز
دسر پارافه موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، این دسر شیک خیلی راحت درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، دسر پارافه موز از ۳ لایه مختلف با طعمهای متنوع تشکیل شده و بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر پارافه موز در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شیر | ۲ لیوان |
پودر نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذا خوری |
بیسکوئیت پودر شده | به مقدار لازم |
پودر کرم کارامل | نصف بسته |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه فرم گرفته | ۱۰۰ گرم |
وانیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر پارافه موز
مرحله اول
برای تهیه دسر پارافه موز خوشمزه ابتدا نصف لیوان از مقدار شیر را داخل یک ظرف کوچک بریزید و نشاسته را به آن اضافه کنید، بعد مخلوط را خوب هم بزنید تا نشاسته در شیر باز شود و کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس باقی مانده شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
مرحله دوم
بعد مخلوط نشاسته را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس پودر کرم کارامل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، بعد شکر را روی مخلوط مواد بریزید، با قاشق هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
مرحله سوم
سپس با توجه به ذائقه خودتان، مقداری وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، با قاشق مخلوط را مدام هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند و مخلوط مواد غلیظ شود.
مرحله چهارم
وقتی که مخلوط قوام پیدا کرد و به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس مقداری خامه را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد به طوری که جای پرههای همزن روی آن باقی بماند.
مرحله پنجم
بعد از این که خامه آماده شد و اگر ظرف را برگرداندید از داخل آن بیرون نریخت، خامه فرم گرفته را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید سپس هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، بهتر است که روی ظرف را بپوشانید که رویه نبندد.
مرحله ششم
سپس ظرف را کنار بگذارید تا مخلوط کاملا خنک شود، بهتر است که خامه فرم گرفته را از قبل آماده کنید تا بعد از این که مخلوط آماده شده بلافاصله خامه را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مخلوط داخل قابلمه رویه نبندد و بافت آن سفت نشود.
مرحله هفتم
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری بیسکوئیت با هر طعمی که خواستید را داخل میکسر بریزید و کاملا پودر کنید، میتوانید از بیسکوئیت ساده یا کاکائویی استفاده کنید، اما بیسکوئیت کاکائویی طعم و رنگ بهتری دارد و دسر شیکتر میشود.
مرحله هشتم
سپس مقداری از دسر را به شکل یک لایه داخل ظرفهای مناسب یک نفره بریزید، بعد روی آن یک لایه بیسکوئیت پودر شده بریزید، حالا یک موز را به شکل حلقهای خرد کنید و چند حلقه از آن را روی بیسکوئیتها داخل ظرف یا لیوان بچینید.
مرحله نهم
با توجه به سلیقه خودتان میتوانید از مقداری شکلات چیپسی استفاده کنید و روی موزها بریزید، اگر شکلات چیپسی در دسترس نبود میتوانید یک تکه شکلات را با دست خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید و روی موزها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.
مرحله دهم
بعد از آن دوباره یک لایه از مخلوط مواد بریزید، سپس بیسکوئیت پودر شده، چند حلقه موز و شکلات چیپسی بریزید تا ظرف پر شود، لایه آخر پودر بیسکوئیت بریزید سپس با چند برش توت فرنگی یا موز و خردههای مغز گردو آن را تزئین کنید. در آخر دسر پارافه موز را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی از مهمانان همراه با دسرهای دیگر، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- masir.ashpazi