طرز تهیه واویشکا مرغ ساده

واویشکا مرغ با برنج واویشکا مرغ و سیب زمینی واویشکا مرغ با شوید واویشکا مرغ دونفره واویشکا مرغ و قارچ واویشکا مرغ نی نی سایت

واویشکای مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه استان های مازندران و گیلانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ بدون استخوان۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
فلفل سبز قلمی۴ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه واویشکا مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه واویشکای مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

مرحله سوم

حالا مرغ خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قسمت های اضافی فلفل دلمه ای و فلفل سبز را خارج کرده، سپس آنها را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم کمی تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می توانیم نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به تابه اضافه کنیم تا در پایان غذای خوشرنگ تری داشته باشیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، مقداری نمک و آب لیمو ترش به غذا اضافه می کنیم. در نهایت واویشکای مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.