مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مخصوص با رنگ و طعم بی نظیر

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مخصوص با رنگ و طعم بی نظیر

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی چلو مرغ زعفرانی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا در مجالس مهم سرو …

طرز تهیه بقچه بادمجان، پیش غذای ساده و بسیار شیک!

طرز تهیه بقچه بادمجان، پیش غذای ساده و بسیار شیک!

طرز تهیه بقچه بادمجان بقچه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد، بقچه بادمجان را می‌توانید به …

طرز تهیه حلوا برشتوک

طرز تهیه حلوا برشتوک, طرز تهیه حلوا برشتوک لوزی , حلوا برشتوک با ارد گندم , طرز تهیه حلوا برشتوک نخودچی به خانه برمیگردیم

حلوا برشتوک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این حلوای پر طرفدار خیلی راحت به روش‌های مختلف درست می‌شود، از حلوا برشتوک می‌توانید به عنوان یک دسر سالم و مقوی برای پذیرایی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوا برشتوک در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد نخود چی تفت داده شده۲۰۰ گرم
پودر شکر۱۰۰ گرم
روغن جامد۱۰۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چای خوری
خلال بادام و خلال پسته برای تزئینبه مقدار لازم
کنجد و پودر نارگیل برای تزئینبه مقدار لازم
شکلات و مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه حلوا برشتوک

مرحله اول

ابتدا مقداری آرد نخودچی را داخل یک تابه بریزید، بعد بدون این که به آن روغن اضافه کنید، تابه را روی حرارت ملایم که از قبل روی آن شعله پخش کن قرار داده‌اید بگذارید، سپس به مدت تقریبا ۱ ساعت آرد را تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.

مرحله دوم

وقتی بوی خامی آرد نخودچی گرفته شد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس آرد را داخل ظرف دیگری الک کنید بعد آرد را وزن کنید، وزن آرد نخودچی بعد از تفت داده شدن باید ۲۰۰ گرم باشد.

مرحله سوم

سپس مقداری روغن جامد را داخل یک تابه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن ذوب و کمی گرم شود، بعد از آن آرد نخودچی که تفت دادید و الک کرده‌اید را در تابه بریزید و همراه با روغن دوباره کمی تفت دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

بعد کمی پودرهل اضافه کنید، هم بزنید تا کمی تفت داده شود و عطر آن آزاد شود، سپس پودر شکر را به مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا شکر ذوب شود و همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، حلوا را مدام هم بزنید تا بافت آن یکدست شود.

مرحله پنجم

بعد از این که حلوا آماده شد و به غلظت مناسب رسید تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی حرارت اولیه آن از بین برود، سپس برای تزئین حلوا به روش سنتی یک کاغذ روغنی را روی سطح صاف قرار دهید، بعد کاغذ را باز کنید.

مرحله ششم

سپس حلوا را روی کاغذ روغنی قرار دهید و با لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید بعد از آن با پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و کنجد حلوا را تزئین کنید، بعد از آن یک ورق کاغذ روغنی دیگر روی حلوا قرار دهید و با دست آن را صاف کنید.

مرحله هفتم

بعد کمی روی کاغذ روغنی با دست کمی فشار دهید تا مغزها کمی داخل حلوا فرو رود سپس اجازه دهید تا حلوا در دمای محیط کمی خودش را بگیرد و کاملاً خنک شود سپس با یک کاتر یا چاقوی تیز حلوا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله هشتم

در صورتی که خواستید حلوا را به روش مدرن تزئین کنید ابتدا مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید، سپس ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود، بعد شکلات ذوب شده را از روی حرارت بردارید.

مرحله نهم

بعد از این که شکلات ذوب شده در دمای محیط کمی خنک شد شکلات را داخل قالب‌های سیلیکونی با شکل و اندازه دلخواه بریزید به طوری که تقریباً یک سوم قالب را با شکلات پر کنید، سپس قالب‌ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دهم

بعد از این که شکلات ذوب شده خوب خودش را گرفت و سفت شد، قالب‌ها را از یخچال بیرون بیاورید، با حلوا قالب‌ها را پر کنید سپس سطح قالب را صاف کنید، دوباره آن‌ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت خودشان را بگیرند.

مرحله یازدهم

وقتی حلوا کاملاً خنک شد و خودش را گرفت قالب‌ها را از یخچال بیرون بیاورید، با یک چاقو لبه‌های حلوا را از قالب جدا کنید، بعد قالب را برگردانید و به آرامی حلوای فرم گرفته را از داخل قالب بیرون بیاورید، سپس در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله دوازدهم

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی حلواها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام یا کنجد تزئین کنید بعد حلوا برشتوک را داخل ظرف مناسب بچینید سپس به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.