طرز تهیه حلوا مجلسی

طرز تهیه حلوا ساده طرز تهیه حلوا با آرد سفید طرز تهیه حلوا با آرد گندم طرز تهیه حلوا برای 4 نفر طرز تهیه حلوا برای ۶ نفر فیلم طرز تهیه حلوا ساده طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید

حلوای آرد گندم از شیرینی های مخصوص پذیرایی در مراسم های عزاداری محسوب می شود که در مناسبت های مذهبی نیز به صورت نذری پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا مجلسی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوا مجلسی
آرد گندم۱ پیمانه
شیر خشک قنادی½ پیمانه
گلاب½ پیمانه
آب ولرم½ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
شکر۱ پیمانه
روغن جامد یا حیوانی۱ پیمانه

طرز تهیه حلوا مجلسی

مرحله اول

برای تهیه حلوای مجلسی و خوشمزه ابتدا آب ولرم را به همراه شکر، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده داخل یک ظرف مناسب با هم ترکیب می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب ولرم حل شود، سپس شربت را کنار می گذاریم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیازی نیست شربت را روی حرارت قرار دهیم و همین که مواد را با آب ولرم ترکیب کنیم که شکر حل شود، کافی است. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

نکته: آبی که برای درست کردن شربت استفاده می کنیم باید کمی گرم باشد تا شکر را ذوب کند.

مرحله سوم

حالا آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد و خامی اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه روغن را به آرد اضافه می کنیم و به خوبی با هم تفت می دهیم تا کاملا یکدست شده و بوی خوش آرد بلند شود.

نکته: توجه داشته باشید که تفت دادن آرد ممکن است بین ۲۰ تا ۴۰ دقیقه زمان ببرد، به همین دلیل باید حرارت زیر تابه روی کمترین درجه باشد تا آرد نسوزد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که زمان تفت دادن آرد روی رنگ حلوا تاثیر می گذارد. یعنی اگر آرد را زیاد تفت دهیم که رنگش قهوه ای شود، در پایان رنگ حلوای ما تیره تر خواهد شد. در ادامه شیر خشک را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حدود ۵ دقیقه دیگر ترکیب آرد، روغن و شیرخشک را با هم تفت می دهیم، سپس با ملاقه کم کم از شربت به تابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا ترکیب آرد و شیر خشک کاملا یکدست شده و گلوله نشود.

مرحله ششم

پس از اینکه تمام شربت را به تابه اضافه کردیم، باید به آرامی مواد را مخلوط کنیم تا حلوا از دیواره های تابه جدا شود و در وسط تابه جمع شود. حالا به صورت گهواره ای حلوا را درون تابه حرکت می دهیم تا منسجم شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه حلوا کاملا منسجم و یکدست شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه حلوا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم، سپس به سلیقه خود حلوا را تزیین کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.