طرز تهیه پنیر سوخاری ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنیر سوخاری

طرز تهیه پنیر پیتزا سوخاری فیلم طرز تهیه پنیر سوخاری طرز تهیه پنیر سوخاری چوبی طرز تهیه پنیر سوخاری رستورانی اسم پنیر سوخاری طرز تهیه پنیر سوخاری ساده پنیر سوخاری دیجی کالا طرز تهیه پنیر سوخاری آپارات

پنیر سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر سوخاری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پنیر هلومی۱ بسته
پودر سوخاری پانکو۱ لیوان
آرد½ لیوان
شیر½ لیوان
ماست۳ قاشق غذاخوری
ادویه های پودر سوخاری
نمک۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنیر سوخاری

مرحله اول

برای تهیه پنیر سوخاری خوشمزه ابتدای کار پنیر هلومی را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس با چاقو به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس شیر را درون ظرف می ریزیم.

مرحله دوم

حالا ماست را به کاسه حاوی شیر اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا ماست در شیر حل شود. در ادامه آرد را درون یک ظرف جداگانه می ریزیم، سپس برای آماده کردن پودر سوخاری ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر سوخاری پانکو را درون ظرف می ریزیم، سپس پاپریکا، نمک و پودر سیر را به ظرف حاوی پودر سوخای اضافه می کنیم، سپس مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یک دست شود.

مرحله چهارم

حالا تکه های پنیر هلومی را ابتدا درون مخلوط شیر می زنیم و اجازه می دهیم، مخلوط شیر به همه قسمت های پنیر برسد، سپس پنیر را درون آرد می بریم و اجازه می دهیم، تمام قسمت های پنیر به آرد آغشته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مجددا پنیر را درون مخلوط شیر می بریم تا آرد اطراف پنیر آغشته به مخلوط شیر شود. در ادامه پنیر را مجددا درون آرد می بریم، سپس دوباره درون مخلوط شیر می زنیم. در نهایت پنیر را درون پودر سوخاری می غلطانیم.

مرحله ششم

در این مرحله به ترتیب تمام تکه های پنیر را به همین روش به مواد آغشته می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن تا جایی روغن مایع اضافه می کنیم تا پنیر ها هنگام سرخ شدن درون روغن شناور باشد.

مرحله هفتم

در نهایت تکه های پنیر را به تابه حاوی روغن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شده و طلایی شوند. پس از سرخ شدن یک سمت پنیرها، آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود.

مرحله هشتم

در مرحله آخر پس از اینکه پنیرها به طور کامل سرخ شدند، آنها را روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان پنیرهای سوخاری را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 13 آذر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.