طرز تهیه فرنی زعفرانی

طرز تهیه فرنی زعفرانی با نشاسته طرز تهیه فرنی ساده خانگی طرز تهیه فرنی زعفرانی مجلسی طرز تهیه فرنی زعفرانی برای ۴ نفر طرز تهیه فرنی زعفرانی با ارد برنج طرز تهیه فرنی زعفرانی با آرد گندم طرز تهیه فرنی زعفرانی دونفره طرز تهیه فرنی با نشاسته

فرنی در واقع نوعی پودینگ آبکی است. این خوراکی خوشمزه و شیرین از شبه قاره هند به کشورهای دیگر از جمله ایران وارد شده است. فرنی را می توان همچون هلیم و در کنار نان به عنوان صبحانه و شام و یا به عنوان دسر سرو کرد. البته برخی نیز فرنی را بدون شکر درست کرده و آن را با مربای گل، شیره انگور و عسل میل می کنند. فرنی را می توان با نشاسته، آرد برنج و همین طور آرد معمولی درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی زعفرانی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد برنج۳ قاشق غذا خوری
شیر۳ لیوان
شکر۵ قاشق غذا خوری
گلاب۳/۱ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۲ قاشق پر

طرز تهیه فرنی زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی در یک ظرف بزرگ آرد برنج را با شیر سرد به خوبی مخلوط کنید. بهتر است از همزن دستی کمک بگیرید. باید آنقدری هم بزنید که آرد کاملا در شیر حل شده و به هیچ وجه گلوله نباشد.

مرحله دوم

مخلوط آرد و شیر را بر روی حرارت قرار دهید . اجازه دهید تا کمی گرم شود. در این هنگام بهتر است آن را کمی هم بزنید تا ته نگیرد. حالا شکر را به آرامی اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید. به هیچ وجه نباید شکر گلوله شود.

مرحله سوم

اجازه بدهید تا شیر و شکر بجوشد. آرد برنج باعث می شود تا کم کم شیر قوام بیاید و کمی سفت شود. باید شیر را بر روی حرارت ملایم بپزید. برای گرفتن نتیجه بهتر حتی می توانید قابلمه را بر روی شعله پخش کن قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از حل شدن شکر زعفران و گلاب را به شیر اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. باید مواد کاملا یک دست باشد. باید چند دقیقه ای اجازه دهید تا شیر به غلظت دلخواه برسد. این نکته را در نظر داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود.

مرحله پنجم

اگر می خواهید فرنی را به شکل سرد و به عنوان دسر سرو کنید نباید فرنی روی حرارت خیلی سفت شود. بعد از اینکه فرنی بر روی حرارت به غلظت دلخواه رسید خامه را اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید. سپس بلافاصله شعله را خاموش کنید.

مرحله ششم

در این مرحله فرنی را در ظرف مورد نظرتان ریخته و  به سلیقه خود با پودر پسته، دارچین، پودر گل محمدی هر طور که دوست دارید تزئین کنید. بعد از اینکه فرنی ها کمی خنک شد می توانید آن را به داخل یخچال منتقل کنید.

مرحله هفتم

اگر می خواهید درون فرنی خلال بادام یا فندق بریزید؛ بهتر است از قبل آن را در کمی گلاب بخیسانید. به هیچ وجه از خلال بادام کهنه استفاده نکنید چرا که چربی اضافه آن بوی نامطبوعی دارد و طعم فرنی شما را خراب می کند.

نکات طرز تهیه فرنی

آب انداختن فرنی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از اینکه فرنی را در یخچال قرار داده اید، فرنی آب انداخته باشد. برای جلوگیری از این مشکل اجازه دهید فرنی در دمای آشپزخانه کاملا خنک شود، سپس آنرا درون یخچال قرار دهید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.