طرز تهیه شیر برنج مجلسی به روش نذری و با طعم بی نظیر
طرز تهیه کوفته سیخی، غذایی متفاوت و فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه کوفته سیخی کوفته سختی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که ظاهری متفاوت و متنوع دارد و خیلی راحت …
طرز تهیه اشکنه اسفناج به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه اشکنه اسفناج اشکنه اسفناج یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …
طرز تهیه شیر برنج مجلسی
شیر برنج از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج مجلسی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج نیم دانه ایرانی | ۱ پیمانه |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
گلاب | ¼ پیمانه |
کره | ۲۰ گرم |
خامه صبحانه | ¼ پیمانه |
آب | ۴ پیمانه |
شیر | ۶ پیمانه |
طرز تهیه شیر برنج مجلسی
مرحله اول
برای تهیه شیر برنج خوشمزه ابتدا برنج را به خوبی می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه ای آب به کاسه اضافه می کنیم که روی برنج ها را بپوشاند، سپس اجازه می دهیم برنج چند ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله برنج خیسانده شده را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آب را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت بپزد.
مرحله سوم
پس از اینکه برنج به خوبی دل باز کرد، شیر را به قابلمه اضافه می کنیم و هر چند لحظه یک بار برنج را هم می زنیم تا ته نگیرد. پس از اینکه برنج به خوبی لعاب انداخت و از هم باز شد، شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن شکر، ۱۰ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم، سپس کره را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. حالا اجازه می دهیم شیر برنج به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا به خوبی جا بیفتد.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت ۴۵ دقیقه پودر هل را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با شیر برنج ترکیب شوند. حالا باید اجازه دهیم شیر برنج جا بیفتد و به غلظت مورد نظرمان برسد.
مرحله ششم
پس از اینکه شیر برنج به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و خامه را اضافه می کنیم. حالا شیر برنج را ترکیب می کنیم و درون ظرف مناسب می ریزیم، سپس به صورت دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- mojgancooking