طرز تهیه خورش آلو اسفناج به روش شمالی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه خورش آلو اسفناج به روش شمالی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورشت آلو اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای است که از ترکیب آلو خورشتی و اسفناج به …

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم با قلم طرز تهیه حلیم با بلغور گندم طرز تهیه حلیم مرغ با برنج فیلم طرز تهیه حلیم گندم با مرغ طرز تهیه حلیم گندم در زودپز طرز تهیه حلیم گندم اصفهان طرز تهیه حلیم گندم و عدس حلیم گندم سانازسانیا

حلیم گندم از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم گندم در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده ۲ لیوان
گوشت گوسفندی۲۰۰ گرم
نمک۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
دارچین، شکر و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه حلیم گندم

مرحله اول

برای تهیه حلیم گندم خوشمزه ابتدا گندم را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و روی آن آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گندم حداقل به مدت ۱۲ ساعت درون آب بماند تا به خوبی خیس بخورد و نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت گوسفندی را به همراه ۴ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد کرده، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر شروع به جوشیدن کند.

مرحله سوم

پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد. در همین حین گندم خیس خورده را آبکشی می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گندم را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب ۴ انگشت بالاتر از سطح گندم باشد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گندم به طور کامل بپزد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گندم پخت و لعاب انداخت، آنرا بین انگشت تست می کنیم و در صورتی که کاملا نرم شده بود، با بلندر گندم را به صورت کامل پوره می کنیم. در ادامه گوشت را پس از پخت به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوشت را نیز به همراه ۴ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم. برای خوشمزه تر شدن طعم حلیم می توانیم، آب باقیمانده از پخت گوشت را نیز صاف کنیم و به قابلمه اضافه کنیم.

مرحله هفتم

حالا حلیم را به خوبی مخلوط می کنیم تا گوشت به صورت یکدست در حلیم پخش شود. در ادامه نمک را به حلیم اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم. در صورتی که حلیم را با نمک میل می کنید، می توانید کمی بیشتر نمک اضافه کنید.

مرحله هشتم

در مرحله پایانی اجازه می دهیم حلیم جا بیفتد و آب اضافی آن کشیده شود. پس از اینکه حلیم به خوبی جا افتاد و کشدار شد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه دارچین و شکر یا نمک سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.