طرز تهیه شامی مرغ به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شامی مرغ به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شامی مرغ شامی مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی ها و مواد متنوعی درست …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی طرز تهیه کباب تابه ای مرغ در فر طرز تهیه کباب تابه ای مرغ دونفره طرز تهیه کباب تابه ای مرغ نرم طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده علت سفت شدن کباب تابه ای مرغ طرز تهیه انواع کباب مرغ فوت و فن کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های فوری و خوشمزه ایرانی است که ورژن تغییر یافته کباب تابه ای است و به جای استفاده از گوشت قرمز در آن از گوشت مرغ استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
سینه و مغز ران مرغ۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز و قرمزهر کدام ۱ عدد
سیر۲ حبه
پودر گوجه خشک۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زنجبیل و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای مرغ مجلسی ابتدا استخوان های گوشت مرغ را جدا می کنیم، سپس گوشت مرغ را چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را با رنده درشت رنده می کنیم و آب اضافی شان را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. اضافه کردن فلفل دلمه ای اختیاری است، ولی توصیه می شود حتما اضافه کنید، چون طعم خوبی به کباب می دهد.

مرحله سوم

حالا سیر را له می کنیم و به همراه پودر گوجه فرنگی، مقداری نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و پاپریکا به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه مایه کباب آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و کف آنرا به خوبی با روغن چرب می کنیم، در ادامه مایه کباب را به صورت یکدست با قطر یکسان در کف تابه پهن می کنیم. در ادامه با کارد یا لبه کفگیر کباب را به صورت طولی برش می زنیم.

مرحله ششم

برای زیباتر شدن کباب می توانیم با یک چاقو خط های مورب کم عمق روی آن ایجاد کنیم ( مثل کباب ساطوری یا بناب ). در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم یک سمت کباب با حرارت ملایم به خوبی بپزد.

مرحله هفتم

پس از اینکه کباب آب انداخت، اجازه می دهیم آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس مقداری روغن یا کره از اطراف تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سمت زیرین کباب به خوبی سرخ شده و طلایی رنگ شود.

مرحله هشتم

وقتی یک سمت کباب آماده شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. برای خوشمزه تر شدن کباب می توانیم ۲۵ گرم کره و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با هم ترکیب کنیم و در حین پخت کباب روی آن بمالیم.

مرحله نهم

در مرحله پایانی گوجه فرنگی ها را هم به سلیقه خود می توانیم در کنار تابه قرار دهیم تا سرخ شوند، یا اینکه به سیخ بکشیم و روی گاز به صورت کبابی بپزیم. در پایان کباب را به سلیقه خود با نان، برنج آبکش یا کته سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ در فر

مرحله اول

برای تهیه این کباب خوشمزه در فر باید از یک ظرف مناسب فر استفاده کنیم. ابتدا مایه کباب را درون ظرف قرار می دهیم و آنرا با قطر یکسان درون ظرف پهن می کنیم، سپس آنرا به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم.

مرحله دوم

فر را از ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس ظرف حاوی کباب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. زمانی که کباب را درون فر قرار دهیم، بعد از مدتی شروع به آب انداختن می کند.

مرحله سوم

پس از اینکه آب کباب به طور کامل کشیده شد، روی آن با برس مقداری زعفران و کره می مالیم و اجازه می دهیم به مقدار دلخواه خشک شود. توصیه می شود اجازه ندهید این کباب خیلی خشک شود و آنرا به صورت آبدار تر سرو کنید.

مرحله چهارم

پس از اینکه کباب به خوبی پخت، روی آن با برس مقداری کره و زعفران می مالیم، سپس گریل فر را وشن می کنیم و اجازه می دهیم روی کباب طلایی شود، می توانیم کباب را بر گردانیم و سمت دیگر آنرا نیز گریل کنیم.

خشک شدن کباب تابه ای مرغ

خشک شدن این کباب می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد، یکی از مهم ترین دلایل آن، این است که کباب را با حرارت کم بپزیم و اجازه دهیم آب گوشت مرغ به طور کامل کشیده شود. البته اضافه کردن کره در هنگام پخت، می تواند باعث نرم تر شدن کباب تابه ای مرغ شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.