طرز تهیه نرگسی اسفناج به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نرگسی اسفناج به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کباب تابه ای در منزل

طرز تهیه کباب تابه ای در منزل طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر طرز تهیه کباب تابه ای برای 6 نفر طرز تهیه کباب تابه ای رزا منتظمی طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی طرز تهیه کباب تابه ای بخارپز

کباب تابه ای یکی از انواع کباب های کوبیده است که در تابه سرخ و پخته می شود. به دلیل راحتی تهیه آن، این غذا طرفداران زیادی دارد. همچنین کباب تابه ای در کنار سس پخته می شود که نسبت به کباب کوبیده آبدار تر است و برای روی برنج در مهمانی ها گزینه مناسبی به حساب می آید. مشکل منقل و کباب کوبیده را هم دیگر ندارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای در منزل در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
گوجه فرنگی۴ عدد
زعفران دم شده۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب تابه ای در منزل

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص ابتدا پیاز را با رنده ریز یا متوسط رنده می کنیم. در ادامه پیاز را با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی آن به طور کامل گرفته شود، سپس درون یک کاسه جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی پیاز رنده شده اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن زعفران دم کرده اختیاری می باشد و می توانید آنرا حذف کنید.

مرحله سوم

البته باید بدانید که اضافه کردن زعفران دم کرده باعث می شود کباب عطر و طعم بهتری داشته باشد. حالا مواد درون کاسه را به مدت ۱۰ دقیقه با دست مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و کاملا منسجم به دست بیاورند.

مرحله چهارم

در صورتی که زمان کافی داشته باشیم، می توانیم به مایه کباب در یخچال استراحت دهیم، برای این منظور روی درب کاسه را با سلفون یا بشقاب می پوشانیم و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود.

مرحله پنجم

در صورتی که بخواهیم کباب را سریعتر آماده کنیم، نیازی نیست مایه کباب را در یخچال قرار دهیم تا استراحت کند. برای این منظور یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و کف و بدنه تابه را با ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری به خوبی چرب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کباب را به صورت کاملا یکدست با قطر یکسان درون تابه پهن می کنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت آب بیندازد و آب درون تابه به طور کامل تبخیر و کشیده شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، صبر می کنیم تا قسمت زیرین کباب کمی سرخ شود و هنگام برش زدن از هم نپاشد. در ادامه با کفگیر یا کارد کباب تابه ای را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به آرامی برش می زنیم.

مرحله هشتم

حالا به راحتی می توانیم هر قسمت از کباب را بر گردانیم تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. پس از اینکه کباب را بر گرداندیم، گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و در کنار کباب درون تابه می چینیم تا آنها هم به خوبی سرخ شوند.

مرحله نهم

در صورت تمایل برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای می توانیم کمی کره هم اضافه کنیم. برای این منظور صبر می کنیم تا گوجه فرنگی ها بپزند، سپس کره را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم هر سمت کباب ها به مدت ۲ دقیقه درون کره سرخ شود.

مرحله دهم

در پایان پس از اینکه کباب تابه ای آماده شد، آنرا درون یک ظرف مناسب می کشیم. گوجه فرنگی ها را هم به سلیقه خود در کنار کباب می چینیم، سپس به همراه برنج یا نان سرو می کنیم. در کنار کباب تابه ای سماق قرمز فراموش نشود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.