طرز تهیه مرغ پرتقالی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرغ پرتقالی از غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۵۰۰ گرم |
کره | ۱۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
خلال پوست پرتقال | ۲ قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
جعفری | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرحله اول
برای تهیه مرغ پرتقالی شمالی در ابتدای کار پرتقال را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه خلال های پوست پرتقال را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا روی خلال های پوست پرتقال را آب سرد می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب سرد بماند. در ادامه خلال ها را آبکشی می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله خلال های پوست پرتقال را درون قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید. در ادامه اجازه می دهیم خلال های پوست پرتقال کمی درون آب جوش بمانند، سپس درون آبکش می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا این کار را چندین بار تکرار می کنیم تا تلخی خلال های پوست پرتقال کاملا گرفته شود. در ادامه فیله مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را به همراه روغن درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس پیاز های خلالی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
مرحله ششم
حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون تابه می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه فیله های مرغ را درون تابه می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله فیله های مرغ را تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد. در ادامه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و زعفران را به فیله های مرغ اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود.
مرحله هشتم
حالا درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم فیله های مرغ آب بندازد و کاملا بپزند. در ادامه زمانی که آب فیله های مرغ کاملا کشیده شد آن ها را سرخ می کنیم، سپس خلال های پوست پرتقال را به آن اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله خلال ها را تفت می دهیم، سپس آب پرتقال را به آن اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.
مرحله دهم
حالا جعفری را به مرغ پرتقالی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم سس غلیظ شود. در ادامه ۳ دقیقه آخر پخت خامه را با مقداری سس پرتقالی مخلوط می کنیم.
مرحله یازدهم
در نهایت زمانی که خامه هم دمای سس پرتقالی شد، آن را به مرغ پرتقالی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در آخر مرغ پرتقالی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mojgancooking
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه فیله زعفرانی با برنج؛ یک شام لذیذ، فوری و بسیار آسان
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- مدل النگوی طلا شیک و جدید با طرح های خاص و یونیک ایرانی
- مدل های موی پیکسی فوق العاده خاص؛ برای خانم هایی که می خواهند در مجالس بدرخشند
- کت سوزن دوزی زنانه فوق العاده شیک با طراحی سنتی و خاص