مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج سالاد گل کلم و هویج یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا …

طرز تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ رست بیف ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و نوستالوژیک دهه شصت است که با طعم های …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه مرغ بریان رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان در توستر طرز تهیه مرغ بریان در فر طرز تهیه مرغ در فر فیلم طرز تهیه مرغ بریان طرز تهیه مرغ بریان بدون فر فیلم طرز تهیه مرغ بریان در مایکروفر طرز تهیه مرغ بریان رستورانی طرز تهیه مرغ بریان در دیگ

مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بریان رستورانی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
مرغ۱ عدد متوسط
پیاز۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۲ عدد
گوجه فرنگی (اختیاری)۲ عدد
سیب زمینی (اختیاری)۴ عدد
زعفران دم کرده½ فنجان غلیظ
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن یا کرهبه مقدار کافی

طرز تهیه مرغ بریان رستورانی

مرحله اول

برای تهیه مرغ بریان رستورانی ابتدا مرغ را به خوبی تمیز می کنیم، برای این منظور قسمت های اضافی درون شکم مرغ را به طور کامل خارج می کنیم، سپس قسمت پشت بدن مرغ را با یک کارد تیز جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله در یک ظرف جا دار مقداری آب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم و به خوبی آب را هم می زنیم تا نمک به طور کامل درون آب حل شود. سپس مرغ را به مدت یک ساعت درون آب نمک قرار می دهیم.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان مرغ را از آب نمک خارج کرده و به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی درون بدن مرغ خارج شود. در ادامه یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک ظرف بزرگ درب دار می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یکی از فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، روغن زیتون، پاپریکا، فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه به ظرف اضافه می کنیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند، مرغ را درون ظرف قرار می دهیم و با مواد روی بدن مرغ ماساژ می دهیم تا به خورد گوشت مرغ بروند. در ادامه درب ظرف را می گذاریم و حداقل به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم

برای خوشمزه تر شدن مرغ، توصیه می کنیم آنرا از شب قبل طعم دار کنید و در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

مرلحه هفتم

حالا فلفل دلمه ای و پیاز باقیمانده را به صورت درشت خرد می کنیم و درون شکم مرغ قرار می دهیم. در صورت تمایل گوجه فرنگی ها را نیز درون شکم مرغ قرار می دهیم، سپس شکم مرغ را با یک نخ محکم می دوزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله پاهای مرغ را درون شکمش جمع می کنیم و با نخ می بندیم، سپس یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم. در ادامه کف ظرف یک لایه سیب زمینی ورقه ای قرار می دهیم و در صورت تمایل روی سیب زمینی مقداری پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده می ریزیم.

مرحله نهم

حالا مرغ را روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و روی ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم، سپس چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم. حالا مرغ را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله دهم

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، ورق آلومینیومی را از روی ظرف باز می کنیم و گریل فر را روشن می کنیم. حالا باید هر چند دقیقه یک بار مرغ را درون ظرف بچرخانیم تا روی مرغ به صورت یکدست برشته و طلایی رنگ شود.

مرحله یازدهم

در پایان مرغ بریان را از فر خارج می کنیم و در ظرف سرو قرار می دهیم، سپس آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. توجه داشته باشید که برای پخت این مرغ خوشمزه نیازی نیست حتی یک قطره آب اضافه کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.