طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج
پاستا مرغ و اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی کشور ایتالیا است که می توانیم آنرا نسبت به ذائقه خود به دو روش رژیمی و مخصوص درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه ی مرغ | ۲۰۰ گرم |
پاستا | ۱ بسته |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شیر داغ | ۱ و نیم لیوان |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک، پودر آویشن و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج
مرحله اول
برای تهیه پاستا مرغ و اسفناج خوشمزه ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به سینه مرغ خرد شده اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا سینه مرغ را ماساژ می دهیم تا ادویه ها به خورد گوشت مرغ بروند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا استراحت کند و مرغ مزه دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله پس از گذشت این زمان سینه مرغ مرینیت شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تابه گرم شود. در ادامه سینه مرغ را درون تابه گریل می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا سینه مرغ را گریل می کنیم و از تابه خارج می کنیم. در ادامه سس بشامل را درست می کنیم، برای این منظور ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را درون تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را به کره اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر داغ را آرام آرام به آرد اضافه می کنیم، سپس تند تند هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود و با هم یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا سس بشامل را به صورت مداوم هم می زنیم تا کمی به غلظت برسد. در ادامه اسفناج را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود، سپس اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم.
مرحه هفتم
در این مرحله اسفناج را خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم و اسفناج را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم، سپس سینه مرغ را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.
مرحله نهم
حالا پاستا را درون آب جوش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم کاملا بپزد. در ادامه قارچ را می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس سس بشامل را به همراه قارچ اسلایس شده درون تابه حاوی سینه مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله پاستا را آبکشی می کنیم، سپس درون مخلوط سینه مرغ می ریزیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روی پاستا را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس درب تابه را می بندیم تا پنیر پیتزا آب شود.
مرحله یازدهم
در نهایت مقداری پودر آویشن به صورت پخش روی پاستا مرغ و اسفناج می ریزیم، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه پاستا مرغ و اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a