مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی خوراک مرغ و بروکلی یکی از انواع خوراک های خوشمزه و ساده است که با رسپی های …

طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده پیراشکی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است. این غذای مجلسی در کشورهای مختلف با دستورها …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه خورش به آلو

طرز تهیه خورش به آلو با لپه خورش به الو با رب انار طرز تهیه خورش به با گردو طرز تهیه خورش به آلو با مرغ طرز تهیه خورش به آلو یزدی طرز تهیه خورش به اصفهانی طرز تهیه خورش به برای دو نفر طرز تهیه خورش به آلو با گوشت چرخ کرده

خورش به آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش به آلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
لپه۱ پیمانه
آلو خورشتی۱۲ عدد
به بزرگ۱ عدد
پیاز۲ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش به آلو

مرحله اول

برای تهیه خورش به آلو مجلسی در ابتدای کار لپه را می شوییم تا گرد و غبارش شسته شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و روی آن آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت این زمان گوشت گوسفندی را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه زردچوبه، فلفل سیاه و گوشت خورشتی را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس لپه را آبکشی می کنیم و درون قابلمه می ریزیم. در ادامه مواد را تفت می دهیم و لیمو عمانی بدون هسته را اضافه می کنیم، سپس به اندازه کافی آب درون خورش می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ تا ۳ ساعت جا بیوفتد و گوشت بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان به را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم و بلافاصله به را به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و به سرخ شود. در ادامه مخلوط به و رب گوجه فرنگی را به همراه آلو خورشتی به خورش اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا رب گوجه فرنگی درون خورش پخش شود.

مرحله هشتم

حالا نمک، آب لیمو ترش تازه، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به خورش اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس اجازه می دهیم خورش به آلو به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت جوش بزند تا کاملا جا بیوفتد و مزه ها ترکیب شوند.

مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت این زمان خورش به آلو را از روی حرارت بر می داریم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر خورش به آلو را به همراه پلو زعفرانی و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.