مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه سوپ هویج ساده برای تقویت بدن با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ هویج ساده برای تقویت بدن با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ هویج سوپ هویج از سوپ های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای تقویت بدن و درمان بیماران استفاده می …

طرز تهیه موساکا بادمجان رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه موساکا بادمجان رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه موساکا بادمجان موساکا بادمجان که با نام گراتن بادمجان هم شناخته می شود یکی از مجلسی ترین غذاهای کشور یونان محسوب …

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی , دستور پخت سوسیس سیب زمینی

سوسیس سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خاص و خوشمزه ایرانی است که به صورت ساندویچ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس آلمانی۶ عدد
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سوسیس سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی هار ا پوست می گیریم و به صورت نگینی یکدست خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی های خرد شده را با آب سرد می شوییم تا نشاسته شان از بین برود.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله سوم

برای خوش رنگ تر شدن سیب زمینی ها می توانیم مقداری زردچوبه اضافه کنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم، سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه سوسیس ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، سپس کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که سوسیس ها را فقط باید کمی تفت دهیم و از سرخ کردن زیاد سوسیس خودداری کنیم چون حالت لاستیک پیدا می کند. پس از اینکه سوسیس ها را تفت دادیم، سیب زمینی ها را مجددا به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب جوش رقیق می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ترکیب رب اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم. در ادامه مخلوط رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مواد را به آرامی ترکیب می کنیم تا به صورت یکدست به سس آغشته شوند. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم سس به خورد مواد برود، پس از گذشت ۱۵ دقیقه درب تابه را بر می داریم  و مواد را کمی تفت می دهیم.

مرحله هشتم

حالا باید صبر کنیم تا آب درون تابه کشیده شده و غذا به روغن بیفتد. در نهایت سوسیس سیب زمینی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه نان باگت، خیارشور، گوجه فرنگی و سس دلخواه سرو می کنیم.

5/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.