طرز تهیه سوسیس بندری مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری ابادانی طرز تهیه سوسیس بندری مثل بیرون طرز تهیه سوسیس بندری بدون سیب زمینی فیلم طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی طرز تهیه سوسیس بندری با پنیر پیتزا طرز تهیه سوسیس بندری با فلفل دلمه ای فیلم طرز تهیه سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس بندری با قارچ

سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و نوستالوژیک ایرانی است که به صورت ساندویچ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس بندری مثل بیرون در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس۴ عدد بزرگ
پیاز۳ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
پودر گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه سوسیس بندری مثل بیرون

مرحله اول

برای تهیه سوسیس بندری خوشمزه ابتدا پیاز ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه سوسیس ها را به صورت کاملا یکدست و یک اندازه ( نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک ) خرد می کنیم.

نکته: هر چقدر پیاز سوسیس بندری بیشتر باشد، در پایان خوشمزه تر می شود. مثلا برای مواد بالا می توانید ۴ تا ۵ پیاز بزرگ هم استفاده کنید.

مرحله دوم

برای این که سوسیس بندری که درست می کنیم، شبیه به ساندویچ ها نوستالوژیک دهه شصتی باشد، بهتر است که سوسیس ها را به صورت اوریب خرد کنیم. با این کار در پایان ظاهر غذا نیز زیباتر خواهد شد.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز کاملا نرم شود. نیاز نیست پیاز را بیش از حد تفت دهیم تا خشک شود.

نکته: در پخت سوسیس بندری باید پیازها را در حدی تفت دهیم که نرم شوند. تفت دادن بیش از حد پیازها باعث می شود که سفت و خشک شوند.

مرحله چهارم

فقط باید پیاز را در حدی تفت دهیم که زیر دندان حس نشود و حالت سفتی نداشته باشد. در ادامه پیاز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. سرخ کردن سوسیس اختیاری است و می تواند باعث خراب شدن غذا شود.

مرحله پنجم

اگر می خواهید سوسیس را تفت دهید باید با حرارت بالا و زمان بسیار کم این کار را انجام دهید، چون اگر سوسیس را با حرارت کم و زمان طولانی تفت دهید، سوسیس ها باد می کنند و حالت لاستیکی پیدا می کنند.

مرحله ششم

زمانی که سوسیس لاستیکی شود، مواد طعم دهنده نمی توانند به خورد آن بروند. در صورت تمایل سوسیس های خرد شده را هم در حد یکی دو دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

نکته دیگر در مورد سوسیس بندری این است که به هیچ وجه به این غذا سیب زمینی اضافه نکنید. چون طعم سیب زمینی می تواند بر سوسیس و پیاز قالب شود و این موضوع باعث می شود دیگر این غذا سوسیس بندری نباشد.

مرحله هشتم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن باز شود و طعم و بوی خامی اش گرفته شود.

مرحله نهم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، سس کچاپ را به همراه پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله دهم

در این مرحله ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس پیاز و سوسیس را به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم سوسیس ها به طور کامل بپزند و سس به خوردشان برود.

مرحله یازدهم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و سوسیس بندری به روغن افتاد، حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه دیگر غذا روی حرارت بماند تا جا بیفتد. در پایان سوسیس بندری را به همراه نان باگت و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه سوسیس بندری

اضافه کردن فلفل دلمه ای

در صورت تمایل می توانیم برای مقدار مواد بالا یک یا دو عدد فلفل دلمه ای متوسط استفاده کنیم. برای زیباتر شدن غذا بهتر است از فلفل دلمه ای رنگی استفاده شود. فلفل دلمه ای را به صورت نواری نازک خرد می کنیم و به همراه پیاز تفت می دهیم تا نرم شوند.

ادویه های مورد استفاده

اگر می خواهید این غذا را با طعم تند و تیز به روش جنوبی درست کنید می توانید از ادویه هایی مثل زنجبیل، میخک، زیره سیاه، جوز هندی، دانه فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل پاپریکا و تخم گشنیز استفاده کنید. این ادویه ها علاوه بر طعم خوب، باعث معطر شدن سوسیس بندری نیز می شوند.

دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.