طرز تهیه مربای تمشک به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مربای تمشک
مربای تمشک یکی از مرباهای خاص و بسیار خوشرنگ بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای تمشک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم مربای تمشک | |
تمشک | ۷۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای تمشک
مرحله اول
برای تهیه مربای تمشک مجلسی ابتدای کار تمشک را می شوییم، سپس یک لایه درون قابلمه می ریزیم و روی آن مقداری شکر به صورت پخش اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به همین ترتیب به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت درون یخچال بماند. در ادامه پس از گذشت این زمان قابلمه حاوی تمشک را از یخچال خارج می کنیم و مواد را کمی هم می زنیم تا تمشک ها آب بیندازند.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب تمشک از اطراف شروع به جوشیدن کند. زمانی که اطراف تمشک جوش آمد به آرامی تمشک ها را هم می زنیم تا ذرات شکر به طور کامل درون آب تمشک حل شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، حرارت را کم می کنیم و کف روی مربا آن را با کفتگیر می گیریم (این کار باعث می شود که رنگ مربا زیباتر و شفاف تر شود) ، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۵ دقیقه جوش بزند.
مرحله پنجم
حالا پس از گذشت این زمان آب لیمو ترش تازه را به همراه گلاب به مربا اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از روی حرارت بر می داریم. در ادامه اجازه می دهیم مربا کاملا خنک شود.
مرحله ششم
در نهایت یک شیشه درب دار انتخاب می کنیم، سپس مربا را درون آن می ریزیم و درب شیشه را محکم می کنیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم. در آخر مربا تمشک را به همراه کره و نان تازه میل کنید. نوش جان.
- منبع :
- shirin_5189
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- مدل گردنبند طلا شیک و جدید؛ این طرح ها را کمتر جایی می تونید ببینید!
- کت سوزن دوزی زنانه فوق العاده شیک با طراحی سنتی و خاص
- طرز تهیه کره سیب فوق العاده خوشمزه؛ خیلی ساده تو خونه درستش کن!