مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان روسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان روسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوراک خاویار بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور روسیه است که رسپی آن همانند میرزا قاسمی می …

طرز تهیه همبرگر سبزواری بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه همبرگر سبزواری بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه همبرگر سبزواری برگر سبزواری یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های اصیل سبزوار است که عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه کبسه مرغ

طرز تهیه کبسه مرغ , دستور پخت کبسه مرغ

کبسه مرغ یکی از انواع پلو مرغ های خوشمزه و بسیار محبوب عربی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کبسه مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
سینه و ران مرغ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱  عدد کوچک
پیاز۲ عدد متوسط
هویج۱ عدد درشت
سیر۲ حبه
گوجه‌ فرنگی۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش۱ لیتر
هل۲ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
کره۲۰ گرم
پرک بادام و بادام زمینیبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
ادویه پلویی و کاری و پودر دارچینبه مقدار کافی
پودر زنجبیل و برگ بوبه مقدار کافی

طرز تهیه کبسه مرغ

مرحله اول

برای تهیه کبسه مرغ مجلسی ابتدای کار هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم. در ادامه برنج را می شوییم، سپس به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه سیر را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه هویج را به همراه فلفل دلمه ای به پیاز و سیر اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای از بین برود و هویج سرخ شود.

مرحله ششم

حالا گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. در ادامه سینه و ران مرغ را به قابلمه حاوی سبزیجات اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد.

مرحله هفتم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مخلوط مرغ اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شده و رنگ باز کند. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله پودر زنجبیل را به همراه ادویه پلویی، ادویه کاری، هل و برگ بو به مخلوط مرغ اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر و طعم ادویه ها آزاد شده و کاملا سرخ شوند. در ادامه درب قابلمه را می بندیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم مخلوط مرغ به مدت ۱۰ دقیقه کاملا سرخ شود. در ادامه آب جوش را به مخلوط مرغ اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم مرغ به مدت ۱ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله دهم

در این مرحله پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه تکه های مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

حالا سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم سینه و ران مرغ به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا طلایی و بریان شوند. در ادامه برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله دوازدهم

در این مرحله برنج را به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج درون آب جوش بماند تا آب اضافی آن کشیده شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سیزدهم

حالا اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس پرک بادام و بادام زمینی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه حاوی برنج را روی آن می گذاریم.

مرحله چهاردهم

در این مرحله درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد، سپس سینه و ران مرغ را از فر خارج می کنیم.

مرحله پانزدهم

در نهایت پس از گذشت ۴۵ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم، سپس پلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه سینه و ران مرغ را روی پلو قرار می دهیم و با پرک بادام و بادام زمینی تفت خورده تزئین می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.