مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده خوراک دل مرغ از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه پاستا خامه ای ایتالیایی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاستا خامه ای ایتالیایی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاستا خامه ای پاستا خامه ای از غذاهای معروف و خوشمزه بین المللی است که معمولا در رستوران های ایتالیایی سرو …

طرز تهیه پیتزا با نان باگت

فیلم طرز تهیه پیتزا با نان باگت طرز تهیه پیتزا با نان باگت در تابه طرز تهیه پیتزا با نان همبرگر طرز تهیه پیتزا با نان باگت بدون فر پیتزا با نان باگت در ماکروفر طرز تهیه پیتزا تک نفره با نان ساندویچی پیتزا با نان باگت روی گاز

پیتزا با نان باگت از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا با نان باگت  در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نان باگت۱ عدد
سینه مرغ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
قارچ۱۰۰ گرم
سس کچاپ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۵۰ گرم
پودر آویشن۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا با نان باگت

مرحله اول

برای تهیه پیتزا با نان باگت مخصوص ابتدای کار سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه قارچ را می شوییم و به صورت ورقه ای یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را با ۱ قاشق آب لیمو ترش تازه درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ تبخیر شده و نرم شود. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه سینه مرغ را ریش ریش می کنیم، سپس ابتدا و انتهای نان باگت را برش می کنیم و از وسط نصف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نان باگت را با کمک وردنه باز می کنیم تا کاملا پهن شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در همین حین مقداری سس کچاپ روی نان می ریزیم.

مرحله ششم

حالا سس کچاپ را با کمک قاشق روی نان پخش می کنیم، سپس روی سطح نان را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه سینه مرغ ریش ریش شده را به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم، سپس قارچ را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی مواد پیتزا را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس روی پنیر پیتزا فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. در ادامه پودر آویشن و فلفل سیاه را مواد پیتزا می ریزیم، سپس نان باگت را درون فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا آب شود. در ادامه پس از گذشت این زمان پیتزا را از فر خارج می کنیم، سپس برش می زنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.