طرز تهیه پیتزا با نان تست

طرز تهیه پیتزا با نان تست بدون فر طرز تهیه پیتزا با نان تست در فر پیتزا با نان تست در توستر نی نی سایت پیتزا مرغ با نان تست طرز تهیه پیتزا با نان تست تصویری صبحانه با نان تست و پنیر پیتزا پیتزا با نان تست نی نی سایت عکس پیتزا با نان تست

پیتزا با نان تست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا با نان تست در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۱ عدد
کنسرو ذرت۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
نان تست۸ عدد
پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، آویشن و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا با نان تست

مرحله اول

برای تهیه پیتزا با نان تست ابتدا گوشت مرغ را می شوییم، سپس به صورت نواری نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا مرغ خرد شده را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و کمی سرخ شود. در همین حین قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و پس از سرخ شدن مرغ به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ را به همراه مرغ تفت می دهیم تا آب بیندازد، سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در حین تفت دادن فلفل دلمه ای، ذرت را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم و مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قسمت های خشک اطراف نان های تست را جدا می کنیم، سپس نان های تست را درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

حالا روی هر تکه نان تست مقداری سس کچاپ می ریزیم و آنرا پخش می کنیم. در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی سس می ریزیم. در نهایت روی هر تکه نان مقداری مخلوط مرغ می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کرده و روی هر پیتزا کمی گوجه فرنگی برای تزیین می ریزیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار داده تا پیتزاها بپزند.

مرحله نهم

پس از اینکه پیتزاها به طور کامل پختند، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزاها به طور کامل طلایی شود. در نهایت پیتزاها را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

مرحله دهم

در صورتی که فر در دسترس نداشته باشیم، می توانیم این پیتزا را به صورت تابه ای روی اجاق گاز نیز درست کنیم. برای این منظور پیتزاها را درون یک تابه مناسب قرار می دهیم، سپس تابه را روی حررت ملایم قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم پنیر روی پیتزاها به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه پنیر روی پیتزاها به طور کامل ذوب شد، می توانیم پیتزاها را از تابه خارج کرده و به همراه سس دلخواه سرو کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.