طرز تهیه صفیحه عربی با گوشت چرخ کرده و طعمی بی نظیر

طرز تهیه صفیحه عربی

طرز تهیه صفیحه عربی , دستور پخت صفیحه عربی

صفیحه عربی کی از انواع غذاهای عربی است که ظاهری شبیه به پیتزا دارد و با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه صفیحه عربی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل چیلی کوچک۱ عدد کوچک
جعفری تازه⅓ پیمانه
خلال بادام۲ قاشق سوپخوری
رب انار۱ قاشق سوپخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز⅓ قاشق چایخوری
پودر زیره⅓ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
نان پیتا۴ عدد
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه صفیحه عربی

مرحله اول

برای تهیه صفیحه عربی خوشمزه ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله دوم

حالا جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه فلفل چینی را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم، سپس پیاز را درون تابه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و کاملا پخته شود. در ادامه فلفل چیلی و جعفری را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط گوشت را تفت می دهیم تا عطر جعفری آزاد شود. در ادامه گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی سرخ شود. در ادامه خلال بادام را به همراه رب انار به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا پودر دارچین را به همراه پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر و طعم ادویه ها آزاد شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله باقی مانده روغن زیتون را روی نان های پیتا می ریزیم و از مخلوط گوشت چرخ کرده روی نان ها به صورت پخش می ریزیم. در ادامه نان های پیتا را درون سینی فر قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم نان ها به مدت ۷ تا ۸ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان صفیحه ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 9 فروردین 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.