طرز تهیه سمبوسه هندی به روش ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سمبوسه هندی
سمبوسه هندی یکی از انواع غذاهای معروف کشور هند است که با ترکیبات و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه هندی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ تا ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد |
گشنیز یا جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم برای خمیر سمبوسه | |
آرد نول | ۴ لیوان |
آب | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
زیره سبز کوبیده، پودر سیر و نمک | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه سمبوسه هندی
مرحله اول
برای تهیه سمبوسه هندی ساده ابتدای کار خمیر سمبوسه را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه روغن مایع را به آرد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا زیره سبز کوبیده شده، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به آرد اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آب را کم کم به مخلوط آرد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه جمع شود.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم. توجه داشته باشید به دلیل نبود خمیر مایه، خمیر نیاز به استراحت ندارد. در ادامه مواد میانی سمبوسه را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله ششم
در این مرحله پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و با گوشتکوب می کوبیم تا سیب زمینی ها کاملا پوره شوند. در ادامه گشنیز و جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی گشنیز و جعفری کاملا خارج شود، سپس آن ها را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه فلفل سبز را می شوییم.
مرحله نهم
حالا فلفل سبز را به صورت حلقه ای برش می زنیم و به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم. در ادامه پودر تخم گشنیز را به همراه زردچوبه و نمک به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود.
مرحله دهم
در این مرحله پوره سیب زمینی را به پیاز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس گشنیر و جعفری خرد شده را به سیب زمینی اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر آن ها آزاد شود. در ادامه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
حالا خمیر را با کمک وردنه به صورت نازک باز می کنیم و به صورت نواری پهن برش می زنیم. در ادامه مقداری از مواد میانی سمبوسه درون آن می ریزیم، سپس خمیر را به صورت مثلثی جمع می کنیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله انتهای خمیر سمبوسه را با انگشت فشار می دهیم تا به هم بچسبد و مواد از آن خارج نشود. در ادامه به همین ترتیب سمبوسه ها را درست می کنیم، سپس درون یک قابلمه مناسب به مقدار زیاد روغن می ریزیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت سمبوسه ها را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم تا طلایی و خوشرنگ شوند. در آخر سمبوسه ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- shirincom