مطالب پر بازدید
طرز تهیه پامادور قاتق، خورش ساده و خوشمزه رشتی!

طرز تهیه پامادور قاتق، خورش ساده و خوشمزه رشتی!

طرز تهیه پامادور قاتق پامادور قاتوق یا خورش گوجه گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت و …

طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای سه آرد حلوای سه آرد یکی از حلوهای مجلسی و سنتی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی

طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی , دستور پخت سالاد تاتار سیب زمینی

سالاد تاتار یکی از انواع سالادهای ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد
خیار۲ عدد بزرگ
شوید تازه۲ شاخه
سیر۱ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست۵ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سالاد تاتار سیب زمینی خوشمزه ابتدای کار سیب زمینی ها را می شوییم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.

مرحله دوم

حالا شوید را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه خیار ها را می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله چهارم

حالا خیار را به همراه روغن زیتون، و نمک به سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه شوید را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم، سپس پوست سیر ها را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر ها را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس به سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه ماست را به همراه سس مایونز درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا بافت سس یکدست شود، سپس به سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت سیب زمینی را با باقی مواد مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند، سپس سس به خورد مواد سالاد برود. در آخر سالاد تاتار را درون یک بشقاب مناسب می ریزیم و با برگ نعنا و خیار تزئین می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.