طرز تهیه ترشی کلم قرمز ساده رستورانی با طعم بی نظیر
طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی
ترشی کلم قرمز یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز رستورانی | |
کلم قرمز | ۱ عدد متوسط |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
سرکه قرمز | ۱ لیوان |
فلفل قرمز (اختیاری) | ۱ عدد |
سیاه دانه (اختیاری) | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی
مرحله اول
برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا برگ های کلم قرمز را از هم جدا می کنیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم و به مدت چند ساعت درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود و کلم برگ ها خشک شوند.
نکته: برای سرعت بخشیدن به کار، می توانیم برگ های کلم را با استفاده از دستمال حوله ای خشک کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه برگ های کلم خشک شد، آنها را به صورت نوارهای یکدست و نازک خرد می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم و صاف می کنیم، سپس به قابلمه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله سرکه را به همراه نمک و شکر به قابلمه اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم برای طعم بهتر ترشی فلفل قرمز هم اضافه کنیم، برای این منظور فلفل قرمز را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و به همراه سیاه دانه به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه با دست مواد درون قابلمه را به خوبی ترکیب می کنیم تا به طور کامل با هم مخلوط شوند، سپس به مدت یک ساعت کنار می گذاریم. اگر بخواهیم این ترشی را به روش سنتی درست کنیم، برای آماده شدن نیاز به دو هفته دارد.
مرحله پنجم
در روش سنتی ما باید مواد درون قابلمه را داخل یک شیشه تمیز و کاملا خشک بریزیم، سپس درب شیشه را محکم ببندیم و به مدت دو هفته در یک جای خشک و خنک (یا یخچال) قرار دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.
مرحله ششم
در روش رستورانی باید پس از گذشت یک ساعت، قابلمه را روی حرارت قرار دهیم تا مواد سرکه به نقطه جوش برسد، سپس ۵ دقیقه زمان می دهیم تا مواد ترشی درون سرکه بپزند. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که مدت زمان جوشاندن ترشی خیلی مهم است و اگر زمان جوشاندن ترشی بیشتر شود، ممکن است ترشی ما نرم شود و کیفیت بالایی نداشته باشد. برای ترد شدن ترشی نباید بیش از ۵ دقیقه ترشی را بپزیم.
مرحله هشتم
حالا صبر می کنیم که مواد ترشی در فضای محیط بمانند تا کمی خنک شوند، سپس ترشی را درون یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. ترشی ما پس از ۲ روز آماده مصرف است.
- منبع :
- shiriny_mehrbano