مطالب پر بازدید
طرز تهیه خورش کرفس ساده به روش خانگی با طعم بی نظیر

طرز تهیه خورش کرفس ساده به روش خانگی با طعم بی نظیر

طرز تهیه خورش کرفس ساده خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری کوکو سیب زمینی پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی …

طرز تهیه کوکو کدو سبز و قارچ

طرز تهیه کوکو کدو سبز و قارچ , دستور پخت کوکو کدو سبز و قارچ

کوکوی کدو سبز و قارچ یکی از انواع غذاهای رژیمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو کدو سبز و قارچ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
کدو سبز۲ عدد
فلفل پاپریکا½ قاشق چایخوری
فلفل سبز تند۱ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
زنجبیل۱ قاشق چایخوری
سیر۱ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو کدو سبز و قارچ

مرحله اول

برای تهیه کوکو کدو سبز و قارچ رژیمی ابتدای کار قارچ را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قارچ را درون تابه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم، سپس تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ کشیده شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به همراه کدو سبز می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز و کدو سبز را درون همان تابه که قارچ را تفت دادیم اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز و کدو نرم شوند. در ادامه فلفل سبز را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم.

مررحله چهارم

حالا فلفل سبز را به کدو اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم مواد خنک شوند. در ادامه مخلوط کدو سبز را به همراه قارچ درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوست زنجبیل و سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد کوکو اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا تخم مرغ را به مواد کوکو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس مایه کوکو را درون تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم یک طرف کوکو کاملا پخته و سرخ شود، سپس کوکو را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. در آخر کوکو را به همراه گوجه فرنگی و نان سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.