مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای سه آرد حلوای سه آرد یکی از حلوهای مجلسی و سنتی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی و مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی و مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی سوپ شیر یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه کوفته هویج

طرز تهیه کوفته هویج بروجردی طرز تهیه کوفته هویج با گوشت چرخ کرده کوفته هویج به خانه برمیگردیم طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاهی طرز تهیه کوفته قلقلی کوفته هویج اصفهانی کوفته هویج با رب انار انواع کوفته هویج

کوفته هویج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته هویج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۲ عدد
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زرشک¼ پیمانه
آلو۵ عدد
پیاز۳ عدد
آب گرم۳ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
نعنا خشک۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته هویج

مرحله اول

برای تهیه کوفته هویج مجلسی ابتدای کار گوشت به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست یک عدد پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم

حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه هویج ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله هویج رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا گوشت کاملا منسجم شود. در ادامه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نعنا خشک را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ را به مواد کوفته اضافه می کنیم، سپس مجددا به مدت ۱ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد نخودچی را به مواد کوفته اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم مواد کوفته به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند تا گوشت منسجم و سفت شود. در ادامه پوست ۱ عدد از پیاز باقی مانده را جدا می کنیم.

مرحله ششم

حالا پیاز را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را درون تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس رنگ باز کند. در ادامه آب گرم و زرشک را به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم سس جوش بیاید، سپس پوست پیاز باقی مانده را جدا می کنیم و می شوییم و بعد به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله پیاز را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود، سپس مواد کوفته را از یخچال خارج می کنیم و مجددا ورز می دهیم. در ادامه مقداری از مواد کوفته به اندازه نارنگی بر می داریم.

مرحله دهم

حالا وسط مواد کوفته را گود می کنیم و مقداری از پیاز داغ و یک عدد آلو درون آن قرار می دهیم، سپس کوفته را جمع می کنیم تا مواد میانی پنهان شوند. حالا با فشار دست کوفته را فشرده و منسجم می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله به همین ترتیب کوفته ها را درست می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس کوفته ها را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا کوفته های هویج را کاملا سرخ می کنیم، سپس به آرامی درون سس قرار می دهیم. در ادامه حرارت را بسیار ملایم می کنیم و اجازه می دهیم کوفته ها با درب نیمه باز درون سس بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله سیزدهم

در نهایت زمانی که کوفته ها کاملا پخته شدند، حرارت را خاموش می کنیم و کوفته ها را به همراه سس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر کوفته هویج را با زرشک و گردو تزئین کرده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.