طرز تهیه خورش گوجه فرنگی به روش شمالی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش گوجه فرنگی
خورشت گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوجه فرنگی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۱۰ عدد |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۵ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه فرنگی به روش شمالی ابتدای کار گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس پوست ها را جدا می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا پوره شود.
مرحله دوم
حالا پوست سیر ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس سیر و زردچوبه را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود، سپس درون تابه می ریزیم و سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و تفت داده و اجازه می دهیم آب اضافی آن به طور کامل تبخیر شود.
مرحله پنجم
در این مرحله زمانی که پوره گوجه فرنگی به روغن افتاد، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند.
مرحله ششم
در نهایت پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس خورش گوجه فرنگی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در صورت امکان به همراه کته گیلانی، سیر ترشی و زیتون پروده سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- parvinfoods