مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای 4 نفر با طعم فوق العاده عالی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای 4 نفر با طعم فوق العاده عالی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای ۴ نفر برنج و کته به عنوان یکی از غذاهای اصلی ایرانیان محسوب می شود. برنج به …

طرز تهیه آش انار ساده به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش انار ساده به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش انار ساده آش انار یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در شب یلدا پخته می …

طرز تهیه خوراک سوسیس

طرز تهیه خوراک سوسیس و سیب زمینی طرز تهیه خوراک سوسیس ساده طرز تهیه خوراک سوسیس و قارچ طرز تهیه خوراک سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس هندی ساندویچ خوراک سوسیس

خوراک سوسیس از غذاهای سنتی و خوشمزه کشور هند است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک سوسیس در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کوکتل۶ عدد
پیاز۲ عدد
سیب زمینی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند½ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
روغن مایع و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک سوسیس

مرحله اول

برای تهیه خوراک سوسیس به روش مخصوص ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز ها را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم

حالا پیاز ها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم، سپس کاور کوکتل را جدا می کنیم و به صورت حلقه ای برش می زنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سیب زمینی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سیب زمینی کاملا سرخ شود. در ادامه سیب زمینی سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی اش کشیده شود.

مرحله چهارم

حالا مجددا درون همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردیم، مقداری روغن می افزاییم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله زمانی که زردچوبه سرخ شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن باز شود. در ادامه مقداری آب جوش به رب اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا رب گوجه فرنگی را مجددا تفت می دهیم تا سس غلیظ حاصل شود، سپس حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه یک تابه مجزا روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس کوکتل را به تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و پس از آن کوکتل سرخ شده را به مخلوط سس رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله هشتم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به همراه سس گوجه فرنگی تند به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه سیب زمینی سرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله خوراک را به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در نهایت خوراک سوسیس را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان باگت سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.