مطالب پر بازدید
طرز تهیه راتا مرغ، یک پیش غذای ساده برای مهمانی‌ها!

طرز تهیه راتا مرغ، یک پیش غذای ساده برای مهمانی‌ها!

طرز تهیه راتا مرغ راتا مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که از آن می‌توانید به عنوان یک پیش …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه حلوا شکلاتی ساده بوتیکی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا شکلاتی ساده بوتیکی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا شکلاتی حلوای شکلاتی یکی از انواع حلواهای ساده و شیک بین المللی است که معمولا برای دسر یا پذیرایی استفاده …

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه برای 10 نفر با گلوکز با گردو و فیلم

حلوای هویج ارومیه یکی از انواع حلواهای بسیار محبوب ایرانی است که با شیره انگور درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای هویج ارومیه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوای هویج ارومیه
هویج۳۵۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
شیره انگور۱ پیمانه
مغز گردو۱ پیمانه
پودر هل½ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه

مرحله اول

برای تهیه حلوای هویج ارومیه در ابتدای کار هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. در ادامه هویج رنده شده را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج را با شکر مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند تا آب بیندازد. در ادامه پس از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می بندیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم هویج به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بپزد تا کاملا نرم شود. در ادامه پس از گذشت این زمان شیره انگور را به هویج اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی هویج به طور کامل کشیده شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مغز گردو را به همراه پودر هل قبل از اینکه حلوا کاملا خشک شود به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه زمانی که شربت حلوا کاملا غلیظ بود و مقدار کمی از آن باقی مانده بود گلاب را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت حلوا هویج را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم دمای آن کمی کاسته شود. در ادامه حلوای هویج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.