طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی شوید پلو با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی ها است که …

طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی

طرز تهیه سوپ مرغ با رشته طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی طرز تهیه سوپ مرغ و جو طرز تهیه سوپ مرغ ساده انواع سوپ با مرغ طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی طرز تهیه سوپ مرغ ترکیه طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در جهان است که با دو ورژن اصلی تهیه می شود. این سوپ یا به صورت ساده برای تقویت بیماران تهیه می شود، یا اینکه به صورت مجلسی برای پیش غذا در مهمانی ها تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور جو۱ پیمانه
سینه مرغ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
هویج۴ عدد متوسط
سبزی سوپی۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد متوسط
آویشن و زنجبیلهر کدام ⅓ قاشق چایخوری
دارچین½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی

مرحله اول

برای تهیه سوپ مرغ مجلسی ابتدا یکی از پیازها را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، زردچوبه و گوشت مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

پس از گرفتن کف های روی سطح آب، اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا نیمپز شود. پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز باقیمانده را به همراه سیر به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر و پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سیر و پیاز سرخ شدند، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در همین حین هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله هویج و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس آویشن را به همراه زنجبیل و دارچین اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله هفتم

حالا مواد درون قابلمه را یک سمت جمع می کنیم و در سمت دیگر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا به طور کامل سرخ شود و طعم و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله هشتم

در این مرحله ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه سبزی سوپ را خرد می کنیم، سپس به همراه گوشت مرغ به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

حالا به مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد. به دلیل وجود سیب زمینی، این سوپ خوشمزه دارای لعاب نسبتا خوبی است، اما اگر بخواهیم سوپ ما در پایان پخت لعاب بیشتری داشته باشد، می توانیم کمی رشته ورمیشل پودر کنیم.

مرحله دهم

سپس در ۱۵ دقیقه پایانی به سوپ اضافه کنیم. در پایان طعم سوپ را می چشیم و مقداری نمک به همراه آب لیمو ترش تازه اضافه می کنیم. پس از اینکه سوپ آماده شد، آنرا درون ظرف دلخواه می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.