طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی و مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی
سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در جهان است که با دو ورژن اصلی تهیه می شود. این سوپ یا به صورت ساده برای تقویت بیماران تهیه می شود، یا اینکه به صورت مجلسی برای پیش غذا در مهمانی ها تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور جو | ۱ پیمانه |
سینه مرغ | ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
هویج | ۴ عدد متوسط |
سبزی سوپی | ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
آویشن و زنجبیل | هر کدام ⅓ قاشق چایخوری |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی
مرحله اول
برای تهیه سوپ مرغ مجلسی ابتدا یکی از پیازها را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، زردچوبه و گوشت مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.
مرحله سوم
پس از گرفتن کف های روی سطح آب، اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا نیمپز شود. پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز باقیمانده را به همراه سیر به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر و پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه سیر و پیاز سرخ شدند، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در همین حین هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله هویج و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس آویشن را به همراه زنجبیل و دارچین اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
مرحله هفتم
حالا مواد درون قابلمه را یک سمت جمع می کنیم و در سمت دیگر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا به طور کامل سرخ شود و طعم و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه سبزی سوپ را خرد می کنیم، سپس به همراه گوشت مرغ به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
حالا به مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد. به دلیل وجود سیب زمینی، این سوپ خوشمزه دارای لعاب نسبتا خوبی است، اما اگر بخواهیم سوپ ما در پایان پخت لعاب بیشتری داشته باشد، می توانیم کمی رشته ورمیشل پودر کنیم.
مرحله دهم
سپس در ۱۵ دقیقه پایانی به سوپ اضافه کنیم. در پایان طعم سوپ را می چشیم و مقداری نمک به همراه آب لیمو ترش تازه اضافه می کنیم. پس از اینکه سوپ آماده شد، آنرا درون ظرف دلخواه می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم.
نکات طرز تهیه سوپ مرغ
عصاره مرغ
برای سرعت بخشیدن به پخت سوپ می توانیم به جای استفاده از آب مرغ، از عصاره مرغ استفاده کنیم. برای این منظور باید عصاره مرغ را پودر کرده و با آب جوش ترکیب کنیم، سپس به سوپ اضافه کنیم. فقط باید توجه داشته باشید، که عصاره مرغ حاوی مقدار زیادی نمک است و زمان اضافه کردن نمک به سوپ مراقب باشید که سوپ شرو نشود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- انگشتر کیوت دخترونه؛ با این انگشتر همیشه شیک و برازنده به نظر میرسی!
- مانتو حریر مجلسی جدید؛ مدلهایی که تو رو در مهمونیها با اعتماد به نفس میسازن
- تخت خواب چوبی مدرن؛ با این طراحیها فضای اتاقتون رو به روز کنید!
- ست کفش و کیف مجلسی؛ ۱۵ مدل از ستهای مدرن و شیک برای مجالس
- ۱۵ ایده جالب برای ست کردن مانتو عبایی جلو باز؛ بهترین انتخاب برای روزهای تابستانی
- منبع :
- zk_cooking_house