طرز تهیه سوپ جو قرمز ساده رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوپ جو قرمز
سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و شناخته شده در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو قرمز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
سینه مرغ | ½ سینه کامل |
پیاز | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ جو قرمز
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه ابتدا جو پوست کنده را از شب قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد. برای اینکه نفخ جو به طور کامل گرفته شود، بهتر است آب درون کاسه را چند بار تعویض کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جو را پس از اینکه به خوبی خیس خورد، می شوییم، سپس به همراه ۴ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جو نیمپز شده و کمی لعاب بیندازد.
مرحله سوم
در همین حین یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله پنجم
پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا طعم و بوی زهم مرغ به طور کامل گرفته شود. در ادامه حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ بپزد و نرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا شفاف شود.
مرحله هفتم
در همین حین هویج را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله جو نیم پز شده را به همراه ۲ لیوان آب جوش، عصاره مرغ و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد با حرارت ملایم بپزند. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا از تابه خارج می کنیم.
مرحله نهم
حالا آب مرغ را صاف کرده و به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت، جعفری خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله دهم
توجه داشته باشید در هنگام پخت سوپ باید هر چند لحظه یک بار آنرا مخلوط کنیم تا سوپ ته نگیرد. در نهایت آب لیمو ترش را اضافه کرده، سپس سوپ را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه لیمو ترش تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- monoliya2328