طرز تهیه رولت سیب زمینی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه رولت سیب زمینی
رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که از آن می توانید برای پیش غذا نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۷ عدد متوسط |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
خیارشور | ۵ عدد متوسط |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
کنسرو مخلوط ذرت، نخود فرنگی و هویج | ۲٫۵ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای |
کره | ۲۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و پوستشان را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را درون یک قابلمه مناسب قرار داده و به اندازه ای که روی آنها را بگیرد آب می افزاییم.
مرحله دوم
حالا مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده، سپس آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها کاملا پخته و آبپز شوند. در ادامه سینه مرغ را به همراه مقداری نمک درون یک قابلمه حاوی ۲ لیوان آب می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم سینه مرغ درون آب بماند تا کاملا آبپز شود. زمانی که سیب زمینی ها و سینه مرغ کاملا پخته شدند، قابلمه ها را از روی حرارت بر می داریم، سپس سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می کوبیم.
مرحله چهارم
حالا کره را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مجددا می کوبیم تا کره با حرارت سیب زمینی ذوب شده و به خورد پوره سیب زمینی برود. در ادامه روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم، سپس روی سلفون را با مقداری کره آب شده چرب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پوره سیب زمینی را روی سلفون می گذاریم، سپس با دست آنرا به شکل مستطیل و به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم. در ادامه به سراغ آماده کردن سس رولت می رویم، برای این منظور سیر را به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله ششم
پس از رنده کردن سیر، آنرا به همراه سس مایونز، فلفل سیاه و پودر آویشن درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. در ادامه سس را روی پوره سیب زمینی می ریزیم و با کمک قاشق آنرا کاملا پخش می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینه مرغ پخته شده را به صورت خیلی ریز خرد کرده و به صورت پخش روی پوره سیب زمینی می ریزیم. در ادامه خیارشور را به همراه فلفل دلمه ای به صورت نگینی ریز خرد کرده و به صورت یکدست روی پوره می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا مخلوط کنسرو نخود، ذرت و هویج را به صورت یکنواخت روی پوره سیب زمینی ریخته، سپس پوره را با کمک سلفون رول می کنیم و دو طرف آنرا کاملا می پوشانیم. در ادامه رولت را به مدت ۲ تا ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله نهم
پس از اتمام استراحت رولت، آنرا از یخچال خارج کرده، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت سطح رولت را با سس مایونز می پوشانیم و به دلخواه با گوجه گیلاسی، هویج و جعفری تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- parisa_foodi