طرز تهیه سالاد کلم سفید رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد کلم سفید
سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای مجلسی ایرانی است که معمولا به عنوان یک سالاد رستورانی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم سفید در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم سفید | ۱ عدد متوسط |
هویج | ۲ عدد متوسط |
کشمش | ½ پیمانه |
شوید | ۱ دسته کوچک |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد کلم سفید
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه در ابتدای کار کلم سفید را به صورت رشته ای خرد می کنیم، سپس می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. حالا هویج ها را شسته و پوستشان را جدا می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه هویج را با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم و درون یک کاسه نسبتا بزرگ و مناسب می ریزیم. حالا شوید را می شوییم و درون آبکش قرار داده، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود و به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا کشمش را شسته و اجازه می کنیم خشک شود، سپس به همراه شوید و کلم سفید به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور سس را به همراه ماست درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه ماست و سس را با چنگال هم می زنیم تا بافتشان از هم باز شده و با هم ترکیب شوند. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مایه سس کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا سالاد را با قاشق مخلوط می کنیم تا سس به خورد تمام مواد برود. در ادامه سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- najme_raiesi