طرز تهیه مرغ با سس زرشک مخصوص و طعمی بی نظیر
طرز تهیه مرغ با سس زرشک
مرغ با سس زرشک یکی از انواع غذاهای خوش طعم کشورمان است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ با سس زرشک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران مرغ | ۵۰۰ گرم |
زرشک | ۱ پیمانه |
آب مرغ | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
آلو بخارا | ۷ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
شیره انگور یا شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
برگ بو | ۳ عدد |
فلفل سیاه | ½ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ با سس زرشک
مرحله اول
برای تهیه مرغ با سس زرشک خوشمزه در ابتدای کار ران های مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز کامل، برگ بو، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه ای که روی ران های مرغ را بگیرد آب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده، سپس اجازه می دهیم ران های مرغ به مدت ۱ ساعت درون آب جوش بمانند تا کاملا آبپز شوند. پس از گذشت این زمان ران های مرغ را از قابلمه خارج کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ران های مرغ را درون تابه قرار داده و دو طرفشان را کاملا سرخ می کنیم. حالا به سراغ درست کردن سس زرشک می رویم.
مرحله چهارم
برای این منظور، پس از شستن گوجه فرنگی ها پوستشان را کاملا جدا کرده، سپس به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را به همراه زرشک و آب مرغ درون غذاساز ریخته و میکس می کنیم تا سس کاملا پوره و یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا ران های مرغ سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و پیاز باقی مانده را به صورت ریز رنده کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه زعفران دم کرده را به همراه سس زرشک به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم سس جوش بیاید. زمانی که سس جوشید، رب انار را به همراه شیره انگور به تابه افزوده و مخلوط می کنیم تا مایه سس یکدست شود.
مرحله هفتم
حالا آلو بخارا را شسته و به تابه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم مایه سس بجوشد تا غلیظ شود. پس از غلیظ شدن سس، تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس سس زرشک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.
مرحله هشتم
در صورت تمایل می توانید تکه های مرغ را در حین غلیظ شدن سس درون تابه قرار دهید تا سس به خورد تکه های گوشت مرغ برود. در نهایت ران های مرغ سرخ شده را به آرامی روی سس قرار داده و به همراه زرشک پلو سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- najme_raiesi
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش ترشی گورما خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
- مدل توربان عقد محضری؛ با این مدل ها در بهترین روز عمرتان بدرخشید!
- استایل سفید و کرم شیک و دخترانه برای ست کردن در مجالس و بیرون خونه
- مانتو بلند مشکی و شیک؛ با این مدل ها در تمام مجالس بدرخشید!
- طرز تهیه کره سیب فوق العاده خوشمزه؛ خیلی ساده تو خونه درستش کن!