طرز تهیه سوپ تره فرنگی به روش ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ تره فرنگی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تره فرنگی | ۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
کره | ۲۰ گرم |
شیر | ۱ پیمانه |
آب مرغ | ۴ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
مرحله اول
برای تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه در ابتدای کار قسمت های سبز پررنگ و سفت تره فرنگی را جدا کرده و دور می ریزیم، سپس قسمت های سفید و سبز کمرنگ تره رنگی را به صورت ریز خرد کرده و می شوییم.
مرحله دوم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
در این مرحله تره فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا تره فرنگی کاملا سبک و سرخ شود. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا کرده و پس از شستشو به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهام
حالا سیب زمینی را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس مقداری آویشن، نمک و فلفل سیاه به قابلمه می افزاییم. در ادامه آب مرغ را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا سوپ جوش بیاید.
مرحله پنجم
زمانی که سوپ جوشید، حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم مواد درون قابلمه کاملا پخته شوند. زمانی که سبزیجات درون قابلمه کاملا پخته شدند، سوپ را با گوشت کوب برقی کاملا پوره می کنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
در صورت نبود گوشت کوب برقی، سوپ را درون مخلوط کن ریخته و میکس می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس مجددا سوپ را به قابلمه بر می گردانیم. در ادامه شیر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم سوپ بجوشد تا جا بیفتد. زمانی که سوپ جا افتاد ۱ ملاقه از سوپ را به خامه صبحانه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه هم دمای سوپ شود، سپس خامه را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت سوپ تره فرنگی را به همراه خامه صبحانه یا جعفری خرد شده تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mojgancooking