مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه مارمالاد هویج به روش حرفه ای با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مارمالاد هویج به روش حرفه ای با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مارمالاد هویج مارمالاد هویج یکی از انواع مارمالادهای خوشرنگ بین المللی است که در تهیه انواع شیرینی و کیک استفاده می …

طرز تهیه سس سالاد سزار، با فرمول رستورانی درستش کن!

طرز تهیه سس سالاد سزار، با فرمول رستورانی درستش کن!

طرز تهیه سس سالاد سزار سس سالاد سزار یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین سس‌هایی است که می‌توانید آن را با روش‌های مختلف درست …

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه مارمالاد زردآلو بدون ژلاتین طرز تهیه مارمالاد زردآلو خانم گل آور طرز تهیه مارمالاد برای کیک طرز تهیه مارمالاد بدون ژلاتین مارمالاد زردآلو رزا منتظمی

مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان تزیین برخی از شیرینی ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد زردآلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد زردآلو
زردآلو۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق مرباخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق چایخوری
زعفران غلیظ دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد زردآلو خوشمزه در ابتدای کار زردآلوها را شسته و هسته های آنها را جدا می کنیم. در ادامه زردآلوها را روی یک دستمال حوله ای گذاشته و اجازه می دهیم رطوبت آنها گرفته شده و کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

زمانی که زردآلوها کاملا خشک شدند، آنها را درون غذاساز ریخته و چند پالس می زنیم تا کمی زردآلوها له شوند. در ادامه پوره زردآلو را به همراه شکر درون یک قابلمه ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم مارمالاد جوش بیاید، سپس کف روی مربا را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت مارمالاد شفافی داشته باشیم. در ادامه زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه می دهیم مارمالاد به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام پیدا کند. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه گلاب روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ژلاتین کاملا شفاف شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه مخلوط ژلاتین و گلاب را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مارمالاد خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله یک ظرف درب دار و استریل شده انتخاب می کنیم، سپس مارمالاد خنک شده را درون ظرف ریخته و درب آنرا محکم می بندیم تا از ورود هوا جلوگیری کنیم. در نهایت مارمالاد را در یک جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.