طرز تهیه کوکوی گوشت به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکوی گوشت
کوکوی گوشت یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و خوش طعم است که با رسپی های متفاوتی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی گوشت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
قارچ | ۵ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ قاشق غذاخوری |
ذرت (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزیجات معطر (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
حریره سیر یا پودر سیر | به مقدار کافی |
تخم گشنیز و ادویه کاری | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکوی گوشت
مرحله اول
برای تهیه کوکوی گوشت خوشمزه در ابتدای کار فلفل دلمه ای و قارچ را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای و قارچ درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه فلفل دلمه ای را به همراه قارچ، ذرت و تخم مرغ ها به کاسه اضافه می کنیم. حالا سبزیجات معطر (تره، جعفری و ساقه پیازچه) را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، تخم گشنیز و ادویه کاری را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه مقداری روغن مایع درون تابه ریخته و مایه کوکو را یکجا درون تابه می ریزیم، سپس درب تابه را بسته و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شده و فرم خورد را حفظ کند. حالا کوکو را به اندازه های دلخواه برش می زنیم.
مرحله پنجم
در نهایت کوکو را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. زمانی که کوکو کاملا سرخ شد، تابه را از روی حرارت برداشته و به همراه پیاز، سماق، گوجه فرنگی و نان سنگک سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazkhoney_man