طرز تهیه کوکو مرغ ساده

طرز تهیه کوکو مرغ رژیمی کوکو مرغ ساده طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی طرز تهیه کوکو مرغ و قارچ طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی طرز تهیه کوکو مرغ با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو مرغ با فلفل دلمه ای طرز تهیه کوکو مرغ در ماهیتابه رژیمی

کوکو مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو مرغ ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت ران و سینه مرغ۴۰۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
جعفری۱ دسته کوچک
تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و پاپریکابه مقدار کافی
آرد، زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کوکوی مرغ ساده و خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را درون میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را به همراه سیر و پیاز رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد رنده شده را با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به مواد می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و پاپریکا به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم، سپس با قاشق مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله چهارم

حالا اگر مایه کوکو شل و آبدار بود مقداری آرد سفید یا آرد نخودچی به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه کوکو منسجم تر شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شده، دستانمان را با آب مرطوب می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم.

مرحله ششم

حالا مایه کوکو را به صورت گرد شکل می دهیم و آنرا با کف دست تخت می کنیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکو به خوبی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه کوکوها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن داغ خارج می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در پایان کوکوها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.