طرز تهیه لوز بادامی ساده به روش خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوز بادامی

طرز تهیه لوز بادام حاج خلیفه طرز تهیه لوز بادام یزدی طرز تهیه لوز تفرشی طرز تهیه لوز بادام تبریز طرز تهیه لوز اصفهان طرز تهیه لوز زعفرانی یزدی

لوز بادامی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوز بادامی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم لوز بادامی
بادام۳۰۰ گرم
پودر قند۳۰ گرم
شکر۱٫۵ پیمانه
آب¾ پیمانه
زعفران دم کرده۲ گرم
پسته خرد شدهبرای تزیین

طرز تهیه لوز بادامی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی لوز بادامی خوشمزه در ابتدای کار بادام را درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس به اندازه ای که روی بادام ها را بگیرد آب جوش ریخته و اجازه می دهیم بادام ها به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بمانند.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان بادام ها را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. حالا پوست بادام ها را جدا کرده و روی یک پارچه نخی می ریزیم، سپس اجازه می دهیم بادام ها به مدت ۲۴ ساعت استراحت کنند.

مرحله سوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که بادام ها کاملا خشک شدند، آنها را به همراه پودر قند درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا بادام کاملا پودر شده و با پودر قند یکدست شود. توجه داشته باشید بادام را در چند مرحله آسیاب کنید.

مرحله چهارم

در صورتی که بادام را به صورت مداوم میکس کنید، بادام روغن پس می دهد. در ادامه به سراغ درست کردن شیرینی می رویم، برای این منظور شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب ریخته و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم شربت بجوشد تا غلیظ شده و به قوام برسد. برای تست قوام شربت، یک قاشق غذاخوری از شربت درون نعلبکی می ریزیم، سپس آنرا به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله ششم

حالا شربت را از یخچال خارج کرده و بین دو انگشت تست می کنیم، در صورتی که شربت کش دار بود، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آنرا درون یک کاسه جداگانه ریخته، سپس اجازه می دهیم شربت کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

زمانی که شربت خنک شد، آنرا با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا کاملا سفید شده و شکرک بزند. حالا زعفران دم کرده به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم، سپس مخلوط پودر بادام و پودر قند را به کاسه می افزاییم.

مرحله هشتم

حالا مواد درون کاسه را با قاشق مخلوط می کنیم تا مواد شیرینی به خوبی یکدست شوند و خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در صورتی که خمیر شل و چسبنده بود مقدار پودر بادام را افزایش می دهیم.

مرحله نهم

در ادامه درون یک ظرف مستطیلی را با سلفون می پوشانیم، سپس خمیر شیرینی را درون ظرف ریخته و با پشت قاشق به خوبی فشار می دهیم تا خمیر شیرینی فشرده و کاملا صاف شود و مقداری پسته خرد شده روی شیرینی می ریزیم.

مرحله دهم

حالا روی شیرینی را با گوشت کوب فشار می دهیم تا پسته به خورد شیرینی برود. در ادامه ظرف را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا شیرینی کاملا سفت شود، سپس با چاقو تیز به صورت لوزی برش می زنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در دوشنبه 18 مهر 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.