طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون فر طرز تهیه شیرینی نخودچی با پیمانه و کره طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری با پیمانه طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان طرز تهیه شیرینی نخودچی در ماهیتابه رژیمی طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر ایران کوک طرز تهیه شیرینی نخودچی قزوین

شیرینی نخودچی از شیرینی هایی محسوب می شود که معمولا برای پذیرایی در اعیاد استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی
آرد نخودچی۵۰۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم
روغن صاف قنادی۲۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
آرد قنادی۶ قاشق غذاخوری
پودر پسته یا گردو

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه، ابتدای کار روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون الک ریخته و روی روغن الک می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

در این مرحله درون یک ظرف جداگانه، آرد نخودچی را به همراه پودر هل ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا مخلوط آرد نخودچی و پودر هل را درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

مرحله سوم

توجه داشته باشید خمیر را زیاد ورز ندهید که روغن می اندازد. در ادامه خمیر را درون یک نایلون فریزر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند. پس از استراحت، خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از خارج کردن خمیر از یخچال، آنرا در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خمیر هم دمای محیط شود. در ادامه روی سطح کار یک نایلون فریزر پهن می کنیم، سپس خمیر را روی آن می گذاریم، مجددا روی خمیر یک نایلون دیگر می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم تا ۲ سانتی متر باز می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه آرد سفید را جلو دستامان قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله کاتر را ابتدا درون آرد سفید می زنیم، سپس خمیر را قالب می زنیم، به همین ترتیب تمام خمیر را به شکل دلخواه قالب می زنیم، سپس برای تزئین روی شیرینی ها از پودر پسته، پودر گردو، سیاه دانه و یا پودر خرفه استفاده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک کاغذ روغنی درون سینی فر قرار می دهیم، سپس شیرینی ها قالب زده شده را به کمک چاقو، آرام به سینی فر منتقل می کنیم، در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپرد.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه وقتی پخت شیرینی ها به پایان رسید، آن را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.