طرز تهیه قیمه با گوشت قلقلی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قیمه با گوشت قلقلی
قیمه با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه با گوشت قلقلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
لپه | ¾ لیوان |
آب جوش | ۲ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه قیمه با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه قیمه با گوشت قلقلی خوشمزه در ابتدای کار لپه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم لپه درون آب جوش بماند تا نیم پز شود.
مرحله دوم
حالا ۱ عدد پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه نصف مقدار نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله از مواد گوشتی به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و گرد می کنیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند. حالا پیاز باقی مانده را به صورت ریز رنده کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه باقی مانده نمک و فلفل سیاه را به همراه زردچوبه به قابلمه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب و ادویه ها سرخ شوند. حالا گوجه فرنگی ها را شسته و پس از جدا کردن پوست آنها به صورت ریز رنده می کنیم تا گوجه فرنگی ها پوره شوند.
مرحله ششم
در ادامه پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شود. زمانی که لپه نیم پز شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و لپه را آبکشی می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مواد را کمی تفت می دهیم و گوشت ها را از بخچال خارج کرده و به آرامی درون قابلمه می چینیم. در ادامه مقداری آب جوش به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید، سپس کم می کنیم.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش کاملا جا بیفتد. پس از گذشت ۱ ساعت قیمه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- toktam.esmaeilii
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
- طرز تهیه قلیه تخم مرغ فوری و بسیار خوشمزه با مواد بسیار ساده!
- جدیدترین مدل ظروف پذیرایی فوق العاده شیک برای کدبانوهای ایرانی
- مدل رنگ مو صورتی فوق العاده جذاب؛ با این رنگ مو در مهمانی ها بدرخشید!