طرز تهیه نان بابکا با بافت پنبه ای و طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان بابکا با بافت پنبه ای و طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان بابکا نان بابکا یکی از انواع نان های حجیم و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه اسلایس کرمدار

طرز تهیه اسلایس کرمدار , دستور پخت اسلایس کرمدار

اسلایس کرمدار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود و همچنین برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس کرمدار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم اسلایس کرمدار
خمیر هزارلا۱ بسته
آرد سفید½ لیوان
شکر½ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
گلاب (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
آب۱٫۵ لیوان
مواد لازم رومال
عسل۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آب جوشبه مقدار کافی
کنجدبه مقدار کافی
پودر پسته یا سیاهدانهبه مقدار کافی

طرز تهیه اسلایس کرمدار

مرحله اول

برای تهیه اسلایس کرمدار خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا آرد را به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه شکر را به همراه پودر هل و وانیل به تابه اضافه کرده، سپس آب را کم کم به تابه افزوده و به صورت مداوم و سریع هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا به هم زدن ادامه می دهیم تا هیچ گلوله ای از آرد باقی نماند و زمانی که مایه کرم غلیظ شد، به دلخواه گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و درب آنرا می بندیم تا کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر هزارلا را روی سطح کار گذاشته و با وردنه روی آن می کشیم تا کاملا پهن شود، سپس به صورت نواری به ۴ قسمت یکسان برش می زنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرها را درون آن می چینیم.

مرحله پنجم

در ادامه کرم را درون قیف یکبار مصرف می ریزیم، سپس به صورت عمودی روی خمیر پایپ می کنیم. حالا شربت رومال را آماده می کنیم، برای این منظور عسل را به همراه آب جوش و زعفران مخلوط کرده تا ترکیب شوند.

مرحله ششم

در این مرحله از مخلوط شربت با برس روی خمیر می مالیم، سپس مقداری کنجد به صورت پخش روی خمیر می ریزیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم روی شیرینی ها کاملا طلایی و خوشرنگ شوند. حالا سینی را از فر خارج کرده و بلافاصله روی آنها را با شربت باقی مانده رومال می کنیم.

مرحله هشتم

در ادامه مقداری پودر پسته یا سیاهدانه به صورت پخش روی کرم شیرینی می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را به اندازه های دلخواه اسلایس کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 31 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.